Japansk madlavningskursus hos Kokkeakademiet

Madlavningskursus og kokkeskole
Gå til website
kontakt

Den dansk-japanske kok Jens Rahbek tager dig på en rejse i det japanske køkken, hvor I bliver introduceret til teknikkerne indenfor sushi og øvrig japansk kogekunst.

Hos Kokkeakademiet i København får du viden, så du selv kan begynde at frembringe japanske retter, der jo er kendt for at være både sunde og æstetiske oplevelser.

Læs mere om en oplevelse udover det sædvanlige på Kokkeakademiets hjemmeside.

Geografi
København
Tid
5 timer+
Pris
700+ kr/person
Antal
9+
Køn
Mand, kvinde, Senior
Oplevelse
Mad og drikke, Stille og roligt
Sæson
Forår, Sommer, Efterår, Vinter, Indendørs
Begivenhed
Polterabend, Firmaarrangement og teambuilding, Julefrokost

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk
Logo
×

Tak fordi du bruger Funguide

Vi håber du fandt det du søgte
Ellers så tryk her for at søge videre

Gå tilbate til forige side

Vil du orienteres om spændende oplevelser fremover?