Kitesurfing hos Kite Sjælland

Kitesurfing Kitesjælland
Gå til website
kontakt

Kitesurfing er den fedeste oplevelse, man flyver hen over vandet med op til 50 km/t og det giver det vildeste kick.

Nu har du muligheden for at lære kitesurfing hos Kite Sjælland, der holder til i Københavns området, men også gerne underviser i Nordsjælland og Sydsjælland

Hos Kitesjælland har du muligheden for både at prøve kitesurfing i et par timer for at se om det er noget dig eller blot har lyst til at prøve noget virkelig sjovt og anderledes i 3 timer sammen med vennerne, veninderne eller en vil afholde en uforglemmelig date.

Du kan også få en mere  fyldestgørende instruktion, hvis du gerne vil til at dyrke kitesurfing selv. Du kan enten få et 1 dages kursus eller et 2 dages kursus hvor du lærer grundteknikkerne og får mange erfaringer med kitesurfing på vandet!

Leder du efter noget virkelig sjovt og spændende til et firmaarrangement eller en polterabend, så er kitesurfing bestemt en mulighed du bør overveje. Kite Sjælland afholder gruppearrangementer i kitesurfing til netop den slags begivenheder. Kitesjælland leverer instruktion og alt udstyret – du skal blot have tøj, solcreme, håndklæde og mad og drikke med til eget forbrug.

Alle kurser med Kite Sjælland er med meget venlige, erfarne og certificerede instruktører, så du/I er i de bedste hænder. Inden kurset vil du modtage mulighed for onlineinstruktion, så du kan være bedst muligt forberedt og få mest muligt ud af kurset

Afhængig af vind, vejr og personlige ønsker kan du kitesurfe på flere forskellige strande både i Københavnsområdet, men der undervises også både på det nordlige sjælland ved Lynæs, Nivå og Landerslev samt ved det sydlige sjælland nærmere bestemt Farø tæt på Vordingborg.

For yderligere informationer, priser og booking gå til Kite Sjællands website – brug knappen under billedet.

Geografi
København, Nordsjælland, Køge og østsjælland, Roskilde og Midtsjælland, Næstved og sydsjælland, Lolland-Falster
Tid
3-4 timer, 5 timer+
Pris
400-700 kr/person, 700+ kr/person
Antal
Solo, 2, 3 - 4, 5 - 8, 9+
Køn
Mand, kvinde, Par
Oplevelse
Action og adrenalin, Sport og spil, I vandet og naturen
Sæson
Forår, Sommer, Efterår, Udendørs
Begivenhed
Polterabend, Herretur, Dametur, Firmaarrangement og teambuilding, Date

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk
Logo
×

Tak fordi du bruger Funguide

Vi håber du fandt det du søgte
Ellers så tryk her for at søge videre

Gå tilbate til forige side

Vil du orienteres om spændende oplevelser fremover?