Lasergame og lasertag hos Action World

Lasergame Actionworld
Billede
Billede
Billede

Info: Spil Lasergame hos Action World – hele landet

Adresse: Lokation over hele landet

Telefon: 91 89 57 30

Åbningstider

Hverdage: Mandag-Fredag: 08.00-21.00

Weekend: Lørdag - Søndag: 08.00-21.00

Åbent: Hele Året

Få et gratis tilbud af Spil Lasergame hos Action World – hele landet

Action World arrangerer lasergames og lasertag over hele landet både indendørs og udendørs, og er dermed Danmarks største udbyder af lasergames.

Action World har 65+ lokationer med spændende indrettede baner over hele landet fra København til Sønderborg, hvor der kan afholdes laserevents. Action World kan også bookes til at komme til dig eller dit firma og arrangerer et laserspil.

Til et lasergame arrangement kommer Action World med lasergameudstyret samt en erfaren og entusiastisk instruktør, der instruerer deltagerne i brug af udstyret, styrer slagets gang og sørger for at udfordre deltagerne med forskellige slags varianter af lasergames, så humøret og tempoet holdes højt igennem hele eventet.

Lasergame kan bruges til mange lejligheder og Action World har erfaring med at afholde lasergames til f.eks. firmaarrangementer, teambuilding, polterabends, blå mandag, fødselsdage for små og store og arrangementer for skole og institutioner. Action World har på baggrund af deres erfaring lavet særlige pakkeløsninger, der passer til de enkelte eventtyper, så du er sikret et optimalt event.

Hvis du har nogle specielle ønsker, så tag en snak med Action World, og de vil helt sikkert finde en løsning, der passer til jeres ønsker.

Skal det være endnu sjovere, så kan I eventuelt koordinere lasergamet med én af de mange andre sjove events, Action World tilbyder.

Hvad f.eks. med et spil Bumperballs? Eller med at prøve deres segway, Escape Room, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller jage Zombier?

Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver de den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

Du kan se billeder og læse mere om alt det, Action World tilbyder, ved at klikke på knappenerne under billederne.

Geografi
Hele landet
Tid
1-2 timer, 2-3 timer, 3-4 timer
Pris
100-200 kr/person, 200-300 kr/person, 300-400 kr/person, 400-700 kr/person
Antal
5 - 8, 9+
Køn
Mand, kvinde, Børn
Oplevelse
Action og adrenalin, Sport og spil
Sæson
Forår, Sommer, Efterår, Vinter, Udendørs, Indendørs
Begivenhed
Polterabend, Herretur, Dametur, Firmaarrangement og teambuilding, Børnefødselsdag, Blå mandag, Julefrokost

Se lignende oplevelser her: