Paintball Midtjylland

Paintball Midtjylland
Billede
Billede
Billede

Info: Paintball Midtjylland

Adresse: Viborgvej 15 8840 Rødkærsbro

Telefon: 2276 9910

Åbningstider

Hverdage: Efter aftale

Weekend: Efter aftale

Åbent: Hele året

Få et gratis tilbud af Paintball Midtjylland  Mellem Viborg og Silkeborg ligger Jyllands fedeste paintballbaner hos Paintball Midtjylland.

  Banerne er nøje konstrueret til give den perfekte paintball oplevelse, hvad enten I er 6 eller 40 personer, der skal spille.

  Der er to paintballbaner:

  • Bane 1 på 5000m2 med plads til 6-30 spillere ad gangen er i et bakket terræn med masser af træer og buske og andre konstruerede dækninger. Selvom banen er stor så giver den stadig et intenst og actionpræget paintballspil
  • Bane 2 er på 3000 m2 med plads til 6-12 spillere ad gangen i faldt terræn. Selvom der er masser af muligheder for at gå i dækning, så vil der fra start til slut være fuld knald på med masser af ildkamp.
  • Til meget store grupper kan banerne slås sammen, så man får hele 8000m2 at boltre sig på.

  Paintball Midtjylland er et supersted at afholde polterabend, firmaarrangement, fødselsdag eller bare en sjov dag med vennerne/veninderne.

  Som udgangspunkt skal man være en gruppe på minimum 6 personer for at kunne booke. Er man færre end 6 deltagere så fortvivl ikke – Paintball Midtjylland holder nemlig åbne Big Games ca. en gang om måneden, hvor man frit kan deltager sammen andre paintballinteresserede.

  Udover at indehaverne hos Paintball Midtjylland er venlige og servicemindede, så er priserne fyldt med midtjysk snusfornuft, hvor man både får ekstra mange kugler og en flaske vand med i prisen.

  Læs mere om banerne, priser, praktisk info og hvordan du booker ved at klikke dig videre til Paintball Midtjyllands eget website.

  Brug knapperne under billedet for at komme til Paintball Midtjyllands website

  Ps. Vidste du at Paintball Midtjylland også har en ATV forhindringsbane? Se mere om den her: ATV Forhindringsbane

  Se lignende oplevelser her: