Cabrioletbussen - En åben Partybus i København, Sjælland og Lolland Falster

Cabrioletbussen.dk - Party bus København, Sjælland og Lolland Falster
Billede
Billede
Billede

Info: Cabrioletbussen

Adresse: København, Sjælland og Lolland Falster

Telefon: 2659 4545

Åbningstider

Åbent: Midt April til midt Oktober

Få et gratis tilbud af Cabrioletbussen


  Covid 19: Cabrioletbussen er lukket i samme tidsrum som barer og diskoteker. Pt. er åbningsdatoen 1 september. Så hvis du har et arrangement fra September og frem, så anmod gerne om et uforpligtende tilbud.

  Nu har du mulighed for at få den vaskeægte studenteroplevelse med en gang studenterkørsel under åben himmel.

  Cabrioletbussen er en åben Party Bus, der kører over hele Sjælland, København og Lolland Falster og er et superevent til et firmaarrangement, polterabend eller hvis Du bare vil holde et brag af en fest sammen med dine venner og veninder.

  Cabrioletbussen kan hyres fra midten af April til midten af Oktober, selvom det er en åben bus, køres der altid med vinduer og tag, så hvis vejret viser sig fra sin køligere eller våde side, så forsætter festen uden problemer. Men den bedste oplevelse er med taget og ruderne nede, så man føler sig hensat til en god gang studenterkørsel med vind i håret og interaktion med omgivelserne.

  Cabrioletbussen er bygget til at give den bedste festoplevelse ned til mindste detalje. Udover at have plads til 41 feststemte deltagere (35 siddende og 6 stående) er der rig mulighed for musik og dans. Anlægget er på mere end 2000 watt og selvom at musik er inkluderet i prisen, kan I sagtens selv slutte jeres smartphone, Ipod eller anden mp3 afspiller til og selv bestemme musikken. Cabrioletbussen medbringer selv en Ipad med Spotify premium installeret, så I selv kan vælge musikken.

  Installeret i partybussen er også et LED lysshow, der virkelig skaber god feststemning i aftentimerne, samt en 130 liter køleboks, så I kan holde alle medbragte drikkevarer kolde

  Hos Cabrioletbussen går vi både op i sikkerheden og i miljøet. Sikkerheden er i top og bussen har miljøfilter installeret som lever op til miljøkravene for miljøzonerne i byerne

  Udover standardudstyret har vi også mulighed for at arrangere dygtige DJ’s eller at videofilme jeres tur, hvor I efterfølgende kan få det varige minde. Begge dele koster dog en smule ekstra til den i forvejen meget rimelige pris.

  Læs mere om bussen, priser og hvordan du får et tilbud til din fest eller arrangement på Cabrioletbussens website ved at trykke på knappen under billedet.

  Se lignende oplevelser her: