The Fiddlery

The Fiddlery
Billede
Billede
Billede

Info: The Fiddlery

Adresse: Ryesgade 113
2100, Kbh. Ø

Telefon: +45 3141 1913

Åbningstider

Hverdage: Mandag : Lukket
Tirsdag – fredag : 11.00 – 20.00

Weekend: Lørdag – søndag: 10.00 – 18.00
Alle helligdage: 10.00 – 18.00

På Østerbro tæt på Trianglen og søerne ligger the Fiddlery, der er Københavns nye kreative værksteder med et særligt fokus på keramik.

The Fiddlery er et sandt overflødighedshorn af muligheder for kreative udfoldelser både som et afbræk fra hverdagen, et indslag til et arrangement eller som et fast indslag i hverdagen.

Hjertet af the Fiddlery er keramikværkstedet, hvor du kan bruge deres professionelle udstyr og materialer til at lave dine keramiske kreationer.

På stedet er der altid en kunsthåndværker, der gerne giver dig tips og tricks, så du kommer i mål med din kreation.

Samtidig er der også muligheder for at lære håndværket fra bunden, da The Fiddlery afholder kurser i forskellige discipliner flere gange ugentligt til meget rimelige priser.

Hvis du ikke har lyst til at bruge leret, så kan du i stedet vælge at dekorere keramik (enten noget standard eller din egen kreation).

Du kan enten male hos The Fiddlery eller du kan tage materialerne med hjem og sidde med det i ro og mag og så få kreationerne glaseret og brændt af The Fiddlery.

The Fiddlery er et perfekt sted til mange lejligheder både hvis du skal på en anderledes date, skal hygge med vennerne eller veninderne eller skal på en tur med familien.

Læs mere om The Fiddlerys website om mulighederne, priser, praktiske informationer og hvordan du booker.

Brug de grønne knapper for at komme til The Fiddlery

 

Hvis du har et event på 5 deltagere så kan du læse mere her: Privat eventTeambuilding

Se lignende oplevelser her: