Flyboard i Danmark og København

Flyboard og Flyboarding  

Dette er Funguides liste over mulighederne for at prøve Flyboard i København ved Sydhavnen, Århus, Horsens og resten af Danmark.

Her kan du finde priser for flyboarding hos de forskellige pro udbydere af en air oplevelse.

Flyboard er en af de mest eftertragtede oplevelser, når sommeren er på sit højdepunkt, og folk retter næsen mod vandet. Mulighederne for selv at prøve den vilde oplevelse, er i 2020 større end nogensinde før.

Ved at alliere dig med Flyboard København eller Flyboard Danmark har du mulighed for at give dig i kast med flyboarding. Lokationerne for denne fede oplevelser kan eksempelvis være Sydhavnen eller i Horsens. Her har man samlet noget fedt udstyr, så du kan udøve flyboarding som en pro.  

I forhold til pris og omstændigheder er der ikke mange begrænsninger. Du skal ikke begrænses for at prøve dig selv af med flyboarding, bare fordi du ikke har sparet op. Et flyboard er nemlig ikke bare en oplevelse, som hører sig til de heldige. Det er en oplevelse for enhver, der har mod på at forlade den faste landjord og give den gas i en kombination af et water- og et airshow.

Flyboard i Danmark og København

Der er intet som en tur til vandet, men hvorfor ikke kombinere dette med noget endnu mere spændende? Med et Flyboard har du mulighed for at løfte sommeren til nye højder. Der er i dag mange muligheder for at forsøge sig med Flyboarding, men ved at alliere dig med Flyboard København eller Flyboard Danmark er du på den sikre side af succes. Her er fokusset på en fed oplevelse med pro udstyr og en vandtæt pris. Intet er dermed til hinder for, at du som eventyrlysten dansker har mulighed for at tage en flyvetur over vandet.

Over alt i Danmark har Flyboard taget befolkningen med storm. Hvor man før skulle tage til Mallorca eller Maldiverne for at prøve fænomenet, kan man nu nøjes med at tage til Sydhavnen eller Horsens. ”Get in the water and fly up in the air!” – Flyboarding er bestemt noget, som alle burde prøve, og selvom det kunne forekomme en smule skræmmende, er der ingen tvivl om, at de Danske Flyboards er så sikre som en gåtur ned af Strøget i København.

Slip drengerøven løs, og forsøg dig med en aktivitet, som bestemt ikke vil skuffe.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-4 af 4 aktiviteter.
Flyboard og Flyboarding

Flyboard med Flyboarders.dk i København

Flyboarding i København.

Flyboard og Flyboarding

Flyboard med Flyboard Danmark

Flyv med et flyboard henover vandet. Udbydes i hele Jylland

Flyboard og Flyboarding

Flyboard med Flyboard pro

Flyv henover vandet med et flyboard i Vejle og Århus

Flyboard Funballz

Flyboard med Funballz.dk

Flyv henover vandet på et Flyboard - Afholdes i Århus, Jylland og evt. på Fyn