Kaffekursus og baristakursus - Kaffesmagning og Tesmagning,

Kaffesmagning  

Velkommen til Funguides side for Kaffekurser og Baristiakurser i Danmark – Udover kurser indenfor kaffebrygning har vi også på siden samlet smagsoplevelser ift. både kaffesmagning og tesmagning.

Listen dækker hele landet og dermed også de større byer som København, Århus, Odense og Aalborg.

Se listen af udbydere nedenfor og læs mere om hvad de enkelte tilbyder og se hvad priserne er.

Måske du allerede kan dufte de nyristede kaffebønner, eller smage de mange smagsnuancer i den lækreste te. Dyk endnu dybere ind i kaffen- og teens verden med den spandfuld af inspiration, som vi serverer her. Uanset om du drømmer om lækre kaffe- og tesmagninger, eller du selv vil skabe din egen unikke smagsoplevelse ved et kaffekursus eller baristakursus, er der masser af muligheder lige her.

Kom til barista- og kaffekursus over hele landet

Man skulle næsten tro, at det krævede en uddannelse, at være barista og kunne skabe smuk latte art med skummende mælk. Du får selv muligheden, for at give dig i kast med kunstarten hos flere barista kurser rundt omkring i landet. I Århus kan du hos La Cabra komme til et gennemgående kursus, og er du ekstra interesseret i at skabe et skummende blad eller et hjerte, kan du i Vejle komme til et såkaldt latte art kursus, hvor de dygtigste baristaere lærer fra sig.

Når man kigger på udvalget af kaffekurser rundt omkring i landet, er det ikke svært at se, at Danmark faktisk er det fjerdemest kaffedrikkende land i hele verden. Også i Odense kan du komme i skole hos Holy Bean, så du fremover kan skabe den lækreste kop kaffe.

Har du nogensinde hørt om cupping? Til 2 timers kaffeworkshop hos BRYG Coffee House i Vejle lærer du om alt fra kaffebønnens rejse fra mark til kop, til at lære om de forskellige smage og kaffetyper, og ikke mindst at vælge kaffe efter lige præcis din smag.

Og netop som noget unikt tilbyder de cupping, som betegnes som fitness for dine smagsløg – sagt på godt dansk er en udvidet form for kaffesmagning. Har du en sand kaffeelsker i dit liv, er den lækre oplevelse også oplagt, som gavekort til en du holder af.

Nyristede bønner til kaffesmagning

Drømmer du om den ultimative kaffeoplevelse, kan du hos Kontra Coffey i København komme til eksklusiv kaffesmagning. Her hører du ikke blot om hvordan kaffen dyrkes og ristet i de forskellige lande, men får også masser af inspiration med hjem til dit videre kaffeeventyr.

Nyristede velduftende kaffebønner – løber din mund også i vand? Hos Holy Bean mellem Middelbart og Odense, har man specialiseret sig i risteri og kværning af kaffebønner, for at kunne sikre den bedste kop kaffe. Udover at blive sat godt ind i hvordan du fremover kan riste de perfekte bønner, serveres der naturligvis også rigelige mængder af velduftende kaffe til.

Meget mere end blot en tesmagning

Nok med al den kaffesnak, for der er selvfølgelig også et hav af muligheder for te-elskere. Hos Perchs Tearoom, som både eksisterer i Århus og København, kan du opleve den ultimative tesmagning, som selvfølgelig rummer meget mere end blot teen. Udover tesmagningerne afholder Perchs Tearoom også unikke foredrag, hvor du lærer mere om teens historie og kan opleve de såkaldte te-ceremonier.

Og netop te-ceremonier er noget Søren Bisgaard ved noget om. Uanset om du befinder dig i Århus eller Aalborg, afholder han kursuser i japansk te-ceremoni i hele landet.  Den japanske te-ceremoni er i dag ikke blot en gammel tradition, men har forvandlet sig til en kunstart, og Søren Bisgaard selv er udlært ved Arasenke Teskolen i Kyoto af nogle af de største teceremoni-mestre.

God rejse videre på dit kaffe- eller te-eventyr!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-14 af 14 aktiviteter.
baristakursus_hos_bryg_coffee_house

Baristakursus hos BRYG Coffee House

Forfin dine kaffebrygger-evner- til grundigt baristakursus hos BRYG Coffee House i Vejle

Kaffesmagning

Kaffekursus og smagning med Kontra Coffee

Få et kursus i kaffe og smag mange forskellige hos byens bedste kafferisteri Kontra Coffee på Østerbro København

kaffeskole-hos-bryg-coffee-house

Kaffeworkshop hos BRYG Coffee House

Forfin dine smagsløg og lær at lave den lækreste kop kaffe til kaffeworkshop hos BRYG Coffee House i Vejle

baristakursus-coffee-collective København

Barista kursus hos The Coffee Collective

Lær at lave den perfekte espresso hos The Coffee Collective i København

baristakursus_hos_street_coffee

Baristakursus hos Street Coffee

Kom til baristakursus hos Street Coffee i Aarhus og glæd dig til velduftende kaffebønner, skummende mælk og en helt unik smagsoplevelse. 

kaffekursus-La Cabra

Kaffekursus hos La Cabra

KAFFEELSKERE - SE HER! Kom på kaffekursus hos La Cabra i Aarhus og lær at lave den mest fantastiske kaffe.

kaffekursus-latte-art-hos-bryg-coffee-house

Latte art workshop hos BRYG Coffee House

Er det et fint blad eller en smuk svane som skal dekorere din næste kop kaffe? Kom med til latte art workshop hos BRYG Coffee House i Vejle og lær kunsten selv!

Kaffesmagning

Baristateknik hos Kontracoffee

Lær at lave en virkelig lækker espresso på baristakursus på Østerbro i København

ekspressokursus-lacabra-aarhus-oplevelse-kaffe-kursus

Espressokursus hos La Cabra

Lær det bedste indenfor kaffens verden med et grundigt espressokursus hos La Cabra i Aarhus - skal din morgenkaffe forbedres?

Tesmagning

Kursus i japansk teceremoni med Søren Bisgaard

Lær den unikke japanske kunst the ceremoni. Afholdes i hele landet

Kaffesmagning

Latteart med Kontracoffee

Lær at lave flotte mønstre i kaffen på dette kursus

Tesmagning

Tesmagning og foredrag hos Perchs Tearoom

Tesmagning og foredrag i København og Aarhus

tea_wonderland_by_moet_pa_skt_petri

Oplev Tea Wonderland på Hotel Skt. Petri

Forkæl dine smagsløg når luksuriøse Hotel Skt. Petri i København inviterer til Tea Wonderland - en smagsoplevelse for enhver smag!

baristakursus-hos-holy-bean

Baristakursus og Kaffekursus hos Holy Bean

Baristakursus og kaffekurser hos Holy Bean i Aarup på Fyn er for dig, der elsker kaffe og vil inspireres til at fremtrylle endnu bedre mokka