Kajak og kajakudlejning i Århus, Randers og Østjylland

Kajak, Kajakudlejning, Kajakpolo og Havkajak  

Dette er Funguides liste over Kajak, kajakudlejning, havkajak og kajakpolo i Århus, Randers, Skanderborg, Grenaa og Østjylland.

Kajakken er for de mest eventyrlige og energiske af os alle. Med mulighed for en både sjov og eventyrlig oplevelse er det kun initiativet, som sætter begrænsninger. Ved at alliere dig med Kajak Århus har du mulighed for at få en oplevelse for livet. Enten alene eller i godt selskab med folk af samme støbning. Her har du mulighed for at leje en havkajak eller udstyr til kajakpolo – med kajakudlejning er mulighederne uendelige. Ved at begive sig ud på et eventyr i en kajak har du mulighed for at opleve turistattraktioner såsom Randers, Skanderborg, Ebeltoft og Grenaa. En valgfrihed, som kan synes begrænset, når man tjekker ind på et hotel eller et motel. Med kajakudlejning kan du slippe for selv at skulle investere i det ellers dyre kajakudstyr. De udlejes brugt, men er dermed også befængt med lækre tilbud. Hertil er den eneste ekstraomkostning, når du lejer dig ind på kajakhoteller, som da også er relativt billige, sammenlignet med det alternative og traditionelle hotelophold. Billig og aktiv ferie. Hvad er undskyldningen for at sige nej?

 
Nulstil formular
Viser 1-1 af 1 aktiviteter.
Side 1 af 1
kajaktur-outdoorsports
Kajaktur med Outdoorsports

Ro i sjælen og blæst i håret med guidede kajakture fra Outdoorsports i flere danske byer ved vandet

Geografi
København, Køge og østsjælland, Odense og Fyn, Sønderjylland, Århus, Randers og Østjylland, Aalborg og Nordjylland, Herning, Viborg, Silkeborg og Midtjylland
Tid
1-2 timer, 2-3 timer
Pris
400-700 kr/person
Antal
Solo, 2, 3 - 4, 5 - 8, 9+
Køn
Mand, kvinde, Par, Senior
Oplevelse
I vandet og naturen, Stille og roligt
Sæson
Forår, Sommer, Efterår, Udendørs
Begivenhed
Polterabend, Herretur, Dametur, Firmaarrangement og teambuilding, Date
Læs mere om Kajaktur med Outdoorsports
Viser 1-1 af 1 aktiviteter.
Side 1 af 1