Kano, Kanotur og Kanoudlejning

Trænger I til en mere stilfærdig og afslappende sejloplevelse til havs, så prøv en hyggelig kanotur i det fri. I en kano kan du sagtens nyde den rå natur og det stille vand. Det kan være rigtigt afstressende, og det kan også være grobund for en hyggelig stund med mad og drikke. Der er plads til lidt af hvert i en kano, og du kan leje en kano rigtig mange steder. Der findes fx kanoudlejning ved Skjern Å, Gudenåen, Silkeborg, Susåen, Frederiksdal og Lyngby. Det er alle nogle rigtig naturskønne områder, hvor tankerne kan få frit løb. En kanotur er perfekt som familie event, og det er for folk i alle aldre. Selv de små kan være med til at ro. Så er hele familien til en frisk mundfuld vand og duften af frihed og natur, så kan vi varmt anbefale en lækker og befriende kanotur. Det er billigt med kanoudlejning, så alle kan være med, og det er en oplevelse, som alle kan nyde. Det er en rigtig god familieting, som kan være med til at bringe jer tættere sammen på fx en sommerferie. Find jeres favoritsted og få en rigtig god oplevelse med en skøn kanotur.

Du har ikke levet før du har været på kanotur 

Har du aldrig før været på kanotur med vennerne, familien, eller dengang tilbage i folkeskolen, ja så er du gået glip af en hel del. At sejle i kano handler om meget mere end det at sejle.

Det er friheden og afbrækket fra dagligdagen. Det er afkoblingen. Ingen stress og jag. Det er samværet og solidariteten. Og så handler det om at have det rigtig sjovt sammen med dem, du er afsted med. Så har du aldrig været på en tur før, så har du snydt dig selv for en del af livets mange herligheder. Det kan være hårdt arbejde, men det er lige præcis det, du gør det til.

Det kan være den hyggetur, som dig og gutterne aldrig fik. Og der er masser af plads til stor oppakning som telte, mad, tøj og masser af øl og sodavand. Så book et par kanoer ved et sted, som er tilgængeligt for jer og planlæg så nogle hyggelige dage sammen. Det er nemlig muligt at leje kanoer i flere dage ad gangen, så man kan lave en større tur eller ferie ud af det.

Nem og billig kanoudlejning

At sejle i kano er næsten ligesom et havtelt, som du kan tage med dig overalt, hvor der kan sejles. Det er en glimrende måde at opleve den smukke og skønne natur i Danmark, hvor vi har nogle ganske fantastiske steder med kanoudlejning, fx Lyngby, Frederiksdal, Susåen, Skjern Å, Gudenåen og Silkeborg – for blot at nævne en god håndfuld steder, hvor det er muligt at leje nogle gode kanoer. Der følger naturligvis redningsveste med, når du lejer en kano – ellers bør du nok se dig om efter et andet sted.

Sikkerheden skal være helt i top, så du bare kan koncentrere dig om lige præcis det, det handler om – at have det rigtig sjovt og hyggeligt. Det bedste ved at sejle i kano er, at det er nemt. I kan være flere i båden på samme tid, men to er nok mest fornuftigt, da I begge da kan ro i hver jeres side af båden. På den måde kan man opretholde kursen for båden, og det er nemmere at arbejde sammen om at komme fremad. Alt afhængigt af vejr og strøm kan det være nemt at komme frem – men det kan også være en udfordring. Men så længe man har det sjovt, er alting godt, og det har man helt sikkert på en kanotur.

Kano – Legendarisk sjovt

Husker du filmen “Klovn” med Casper Christensen og Frank Hvam? De to planlægger en episk kanotur, som blandt andet tager dem op langs Gudenåen, og de kommer ud for lidt af hvert. Der er nemlig rigtig mange spændende steder, hvor det er muligt at lægge til, så I også kan opleve noget af de byer, I kommer rundt til. Der er alt fra små shelters på mindre utæmmede øer, og så er der de større campingpladser, hvor det bestemt også er muligt at booke sig ind, hvis man er i god tid.

En rigtig god og velplanlagt kanotur kan være noget af et fantastisk kapitel i dit liv, som vil gå over i historien som en legendarisk tur. Der er alle muligheder for det her i Danmark, hvor vi har en storslået natur, og hvor det ikke er for vildt at sejle. Det er præcis, hvad man gør det til, og det kan være alt fra god motion til ren afslapning. Uanset hvor I vælger at sejle – om det er Frederiksdal, Gudenåen, Silkeborg, Lyngby, Skjern Å eller Susåen – så er der lagt i ovnen til en fantastisk og lærerig sejlads i flotte Danmark