Bryg din egen øl hos Nygaard

Billede
Billede
Billede

Info: Nygaard bryggeri

Adresse: Sperrestrupvej 24 3650 Ølstykke

Telefon: 51500016
Sig gerne du har fundet nummeret på funguide.dk når du ringer

Åbningstider

Hverdage: Efter aftale

Weekend: Efter aftale

Åbent: Hele året rundt

Få et gratis tilbud: Nygaard bryggeri

Har Du altid ønsket at prøve at brygge din egen øl?

Nu kan det ønske blive opfyldt hos Nygaard beliggende ved Ølstykke.

Nygaard tilbyder nemlig, at du kan brygge din egen øl på Nygaards brygudstyr i deres hyggelige lokaler på gården.

Udover selve ølbrygningen, så vælger mange af Nygaards besøgende også at tilberede og nyde et udsøgt måltid lavet af gården friske råvarer. Da øllet laves fra bunden, det tager 6 timer, er der god tid til også at lave god mad og hygge sig undervejs.

Din dag med ølbrygning kan skrues sammen på mange forskellige måder alt efter jeres ønsker. Vær med til selv at lægge programmet sammen med Nygaards indehavere med mulighed for forskellige temaer og programmer, så det passer bedst muligt til jeres behov.

Nygaards ølbrygning er velegnet til alle typer arrangementer af en vis størrelse, hvad enten det er fødselsdage, firmaarrangementer, teambuilding eller en hyggelig sammenkomst med familie eller venner.

Udover ølbrygning og madlavning har Nygaard faciliteterne til at afholde interne møder og arrangere indslag som foredrag om øl, gennemslagskraft i kommunikation, mindfulness m.m.

Nygaard er meget mere end bryggeri og madlavning, der er også mulighed for at leje deres 5 heste og ride en tur i omegnen (læs mere her – Nygaard Hesteudlejning), samt at købe kalve- og okse kød i høj kvalitet hvert efterår. For kunder inviterer Nygaard derfor på kalvekig og smagsprøver i løbet af sommeren.

Find yderligere information om ølbrygning og madlavning på Nygaards eget website. Her kan du også se priser og hvordan du booker. 

Du kommer til Nygaards website ved at bruge knapperne under billederne.

Du kan også tage kontakt direkte til Nygaard ved at bruge telefon nummeret eller formularen ude til venstre på denne side.

Se lignende oplevelser her: