Ridetur hos Copenhagen Polo Club

ridetur-paa-godset-cph-polo-club

Åben igen pr. 1 Marts 2021

Lyden af hove som trasker igennem skovbunden, en blød mule og glæden ved at galopere i den fri natur – alt dette og meget mere kan du opleve på godset Lyngebækgaard, som i samarbejde med Copenhagen Polo Club, tilbyder rideture i den smukke natur.

Rideturene varer 1 times tid og foregår på private stier i den nordsjællandske natur med udsigt over smukke Øresund tæt på Nivå og Kokkedal.

Hestene er veltrænede poloheste, og derfor vant til mange forskellige mennesker, og selv hvis du ikke besidder den store rideerfaring, kan du derfor sagtens komme med – børn er også mere end velkomne i ledsagelse af en voksen.

En erfaren instruktør guider jer igennem hele turen og hjælper naturligvis også med det praktiske og sørger for, at I får udleveret det korrekte udstyr.

Lyder oplevelsen som det du drømmer om, kan du allerede nu klikke på de grønne knapper, og læse mere om pris og se de ledige datoer, hvor hestene er klar til en ridetur med dig.

Klik på de grønne knapper og læs også mere muligheden for at give den skønne naturoplevelse i gave til en du holder af eller bookes nu til dig selv og dem du vil have med på tur.

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk