Kajak, Kajakudlejning, Havkajak og Kajakpolo

Dette er Funguide side omkring Kajak, Kajakudlejning, Havkajak og Kajakpolo i Danmark

Kajakudlejning

Er du en rigtig eventyrer, og er du vild med havet og ikke bange for at blive lidt småvåd? Så læs du bare videre. Her finder du nemlig masser af inspiration til, hvor du kan opleve at sejle i kajak, havkajak og dyrke kajakpolo.

Med kajakudlejning i store byer som København, Århus, Odense og Næstved kan du få en rigtig billig tur i en brugt kajak. Du kan få det hele med i kajakudstyr, så du kan vide dig helt sikker til havs.

Kajak og havkajak

Holder du af at nyde det åbne hav, og vil du gerne udforske det lidt mere, så prøv en havkajak eller en kajak. Her får du testet dine arme, din koordineringssans og din vandskræk.

Sidstnævnte sker naturligvis helst ikke, hvis du passer godt på. Men skulle uheldet være ude, så har du en sikker redningsvest på, så der ikke sker spor. Får du lyst til en lille pause, så parkerer du din havkajak på kajakhotellet.

Kajakpolo

Kajakpolo er en sjov og udfordrende leg til vands. Det er nærmest ligesom polo til hest, og det kan være noget af en prøve at score point. Men det er rigtig morsomt og vanvittigt underholdende at spille en omgang kajakpolo.

Befriende og nem sejlads men Kajak

Det er måske for meget at sige, at det er nemt at sejle i en kajak eller for den sags skyld en havkajak. Alt er selvfølgelig relativt, men for de fleste vil det være en rigtig sjov oplevelse at lære at færdes til vands, og den mulighed er inden for rækkevidde, og du kan sagtens leje kajakudstyr i en kajakudlejning, som der både findes i København, Århus, Næstved og Odense – for blot at nævne nogle stykker.

Bor du i og omkring storbyerne, så er der rigtig gode muligheder for at tage vennerne eller familien i hånden og tage dem med ud til et af de sites, hvor I fx kan udfordre hinanden i, hvem der er bedst. Intet er mere befriende end en tur i kajak på det åbne hav, hvor der er helt stille omkring dig – og hvor du rigtig kan indtage den ro og afdæmpethed, der er til havs. Hvis du virkelig vil lade hovedet få fred, så er det en rigtig god og afstressende begivenhed, der kan lade dig helt op.

Kajakpolo til de hårde hunde

Kajakpolo er en ufattelig sjov leg, der spilles helt præcis ligesom med polo til hest. Man er opdelt i to hold, og så gælder det ellers om at få bolden i mål ved at daske til den med åren. Det er hylende morsomt, da du for alt i verden skal holde balancen samtidig med, at du forsøger at slå til bolden og score et mål. Det er en utrolig sjov leg, da den kan involvere alle, der er med. Så er I en flok gutter, der er på polterabend, så hold lige lidt igen med øllene, indtil I har spillet kajakpolo. Det er bare et godt råd.

Se nedenstående video for at få et godt indblik i Kajakpolo

Lej alt fra kajak til udstyr på stedet

Rundt omkring på førnævnte steder er der mulighed for kajakudlejning ved kajakhotellet, som hører til. Her kan du leje en billig og brugt kajak, og I kan sikkert få tilbud, hvis I er en masse, der kommer. Man kan få rigtig mange timer til at gå i en havkajak, da den gør meget af arbejdet selv. Det er klart, at der skal genereres noget power, men de fleste kan gå ombord i en og vil med garanti få en sjov og lærerig oplevelse. Der findes både kajakudlejning af kajak og havkajak, og de findes altså blandt andet i Århus, Odense, Næstved og København.