Slotsophold og slotshoteller i Danmark

Er du til slotsophold og slotshoteller? Så får du her inspiration til den næste tur på en herregård i Danmark.

Oplev danske slotte på din næste slotsferie, som kan være ovenud romantisk med overnatning. Lej et slot til dit bryllup eller måske et gods. MÅSKE var det noget med et herregårdsophold på tilbud til en billig pris til fx nytårsaften som miniferie?

Du kan opleve et slotsophold på slotshoteller rigtig mange steder. Blandt andet i Sverige, Skåne, København, Tyskland, Polen eller Frankrig, hvor du kan komme på et super godt luksus ophold et væld af lækre steder.

Danske slotshoteller er nogle af de flotteste steder at opleve et slotsophold, hvor der er slotte som slotshoteller. Hvedholm Slot er ren wellness for krop og sjæl, hvorfor dette er virkelig anbefalelsesværdigt. Eller tag på en kroferie i Nordtyskland, hvor du kan få en lækker miniferie på tilbud til en god og billig pris.

Køb et gavekort og gør en god deal på et ophold, du kan måske også få tilbud på en delikat menu, hvis du bestiller i god tid. Der er rig mulighed for at prøve et overdådigt slotsophold på danske slotshoteller, hvor du kan opleve den rene luksus.

Slotsophold i Danmark: Romantik uden lige

Har du ligesom mange andre mennesker en forkærlighed for romantik, så kan du nu tilføre dit forhold en ekstra dimension med et romantisk weekendophold på et dejligt slotshotel. Værner du om gode traditioner, og sætter du pris på dansk historie, så vil et slotsophold betyde en større indsigt i dansk historie og dansk arkitektur. Danmark har masser at byde på, hvad angår unikke oplevelser på fx en herregård eller på et gods. Men der er findes også mange muligheder i udlandet, hvor blandt andet Sverige og Tyskland er særdeles gode med et bredt udvalg. Lej et slot og hold et bryllup, hvor du kan hylde den store romantik i fantastiske omgivelser i et overdåd af luksus og wellness.

Nordtyskland er nogle af de fremmeste på weekendophold og herregårdsophold. Så er du til herregårdsferie, så er der gode muligheder lidt syd for grænsen. I Sverige er Skåne kendt for sin særegne arkitektur i både slotte og kroferie.

Frankrig er bestemt også godt med, hvis du er til store og mere pompøse slotte. Her er der knald på romantikken, som du kan nyde med din partner i helt perfekte omgivelser. Der er en helt særlig stemning over et herregårdsophold, et slotsophold eller bare generelt slotte og slotshoteller, hvilket danske slotshoteller er helt unikke til.

Du kan finde billige gavekort til luksus ophold som gourmetophold på flotte slotte, hvilke du også finder i Polen. Få en lækker menu med til en god deal til fx nytårsaften, som med garanti ikke bliver ligesom de forgangne. Prøv fx Hvedholm Slot, som er helt vildt lækkert.

Der er alle muligheder for at gøre slotsophold i Danmark til en romantisk miniferie og nyde livet i sus og dus. Find dit yndlingsslot og overrask din partner med en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi garanterer for romantik.

Slotshoteller og Herregårde i Danmark

Der ligger masser af slotshoteller i Danmark, som virkelig har noget at byde på, hvad det angår. Book en romantisk herregårdsferie i flotte Danmark, som også har en lækker omkringliggende natur. Slotte er helt særlige på mange måder, men især fordi at det ikke er ofte, man har muligheden for at bo på et.

Et slotsophold kan gøres romantisk og med masser af luksus og forkælelse. Det er den perfekte gaveide til den, du elsker. Og så gør det jo ikke noget, at du også selv får lidt ud af det. Inviter din partner med på et herregårdsophold og få en god deal på en lækker og overdådig menu. Skal du holde bryllup, og har du et stort budget, så gå all in og lej et slot til dig og dine mange gæster.

Se denne video der viser mulighederne for et lækkert ophold på Edelsminde Gods

Mulighederne er mange, og det er kun dig og dit budget, der sætter rammerne for, hvad der kan lade sig gøre. Men er du ude på at levere en ekstraordinær oplevelse for alle, så er det et romantisk træk, der kan få enhver til at måbe. Slotshoteller byder på megen luksus og wellness, og det er præcis, hvad du gør det til. Tag den helt store tur med menu og overnatning i luksus og oplev noget rigtigt særligt, som du ikke lige finder på andre hoteller og beværtninger, hvor du kan overnatte.

Der findes mange smukke og seværdige slotshoteller og danske herregårde. Er du mere til slotsferie, så udforsk et af de prægtige slotte, som vores kulturarv bærer så stolt. Du kan leje et, hvis en kroferie ikke just er nok. Se Danmark og den danske arkitektur, når de er smukkest. Det vil aldrig fortryde det – det er helt fortryllende og eventyragtigt. Måske skal din næste miniferie eller romantiske weekendophold være et slotsophold eller et herregårdsophold. Find gode priser her på nettet.

Slotsferie eller weekendophold?

Har du svært ved at vælge mellem et slotsophold og et weekendophold? Hvem siger, at du skal vælge mellem det ene eller andet – når du bare kan kombinere dem. Book et romantisk weekendophold på et af de danske slotte, som vi roligt kan være stolte af. Du kan også udforske slotshoteller i udlandet, hvor du også støder på nogle fabelagtige steder, som kan berige dit og din partners liv.

Mærk stemningen af det smukke interiør såvel som bevaret, når du går på opdagelse i en fredet verden, hvor slotte ser ud, som de altid har gjort. Du får et historisk indblik i den danske kultur, som den var dengang, da slottet blev lavet i Danmark. Men er du i udlandet – fx Sverige, Nordtyskland, Polen eller Frankrig, så vil du se noget helt andet end herhjemme i København og andre prægtige steder i Danmark.

Et gavekort på en slotsferie eller et weekendophold er en kærkommen gave, som alle vil glæde sig over. Der findes vel ikke nogen, der hader ferie og smukke indtryk. Du kan være heldig at finde en god deal på alt fra menu til overnatning og wellness. Vi håber i hvert fald, at du har fået nok inspiration til din næste ferie, som måske skal foregå på et slotshotel enten i Danmark eller måske en lille tur til Skåne, som også byder på slotsophold og herregårdsophold i særklasse. Eller se København fra sin smukkeste side og oplev et slot i den bagende sol. Smukkere kan den danske kulturarv næsten ikke blive.

Find en billig deal på nettet og tag imod de muligheder, der kommer på din vej. Danske slotshoteller er noget særligt, og hvis dig og din samlever ikke har prøvet det – så gør jer selv den tjeneste og book snart. Det er helt sikkert et mindeværdigt besøg, der varer ved i hukommelsen.