Slotsophold, slotshoteller og slotte på Fyn

Slotsophold og Slotshoteller  

Dette er Funguides liste over slotsophold, slotshoteller og slotte på Fyn, som man kan besøge.

Leder du efter slotsophold Fyn og slotte på Fyn, så er du kommet til det rette sted. Her får du masser af god inspiration. Slotsophold på Fyn byder på slotshotel i verdensklasse, som du kan opleve i blandt andet Svendborg, Fåborg, Hindsgavl Slot, Hvedholm Slot og Broholm Slot. Uanset om du er til et weekendophold eller et gourmetophold på en herregård eller på slotte som slotsferie, så kan du få en romantisk overnatning med det hele på et flot gavekort. Der er mange gode tilbud for en god deal med et romantisk weekendophold på fx et gods, et hotelophold eller måske et kroophold med masser af luksus og wellness. Der er ingen tvivl om, at du finder et flot slotshotel på Fyn. Slotte på Fyn er noget helt specielt, da de ikke ligner mange andre. Du får derfor et helt unikt slotsophold Fyn på mange slotte på Fyn. Har du noget romantisk i ærmet til din mand eller kone, så kan du her gøre noget ekstra særligt ud af det med et slotshotel, som med garanti vil falde i god jord.

Romantisk slotsophold på Fyn

Er du typen, der elsker glamour og masser af skøn arkitektur, der ikke ligner noget af det, vi ser til dagligt i storbyerne? Så er en slotsferie helt sikkert noget for dig. Der er masser af slotte på Fyn, hvor du kan få en storslået ferie med alt, hvad det indebærer.

Slotte er lig med luksus, og er du til den slags, så dåner du ved synet af de fantastiske slotte på Fyn. Et slotsophold Fyn kan byde på et romantisk weekendophold med overnatning. Du finder masser af gode tilbud på gavekort til fx en herregårdsferie, et kroophold, et hotelophold eller noget helt fjerde, hvor du også kan få lækker wellness for billige penge.

Se f.eks. denne video med et sommerophold på Hindsgavl slot for at fornemme stemningen.

Var det noget med et gourmetophold for to på et lækkert slotshotel på fx Hindsgavl Slot, Hvedholm Slot, Broholm Slot eller måske i Svendborg eller Fåborg? Der er et væld af gode lokationer, hvor du få en på opleveren, som du sent vil glemme. En herregård byder på noget af det bedste af den danske historie.

Er du til slotsophold på Fyn, så finder du gode tilbud i Odense på nogle helt unikke slotte på Fyn, hvor du får adgang til et slotsophold på Fyn til gode penge. Gør en rigtig god deal og giv dig selv en gave, som du vil takke dig selv for. Måske et weekendophold sammen med manden, konen eller kæresten?

Slotte på Fyn med weekendophold

Bor du i fx Svendborg eller Odense, så er der ikke langt til et af de mest indbydende og omtalte slotte på Fyn, hvor du kan få en slotsferie til relativt billige penge. Slotsophold Fyn byder på slotshotel i verdensklasse, som virkelig kan sætte fut i romantikken i et parforhold.

Så har I behov for et godt afbræk, så tag på slotsferie og vælg lige det, der fanger bedst. Slotte på Fyn er nogle af de smukke i hele Danmark, hvorfor de er særligt populære. Men er du til det ekstraordinære, går du gerne den ekstra mil for at overraske din samlever med et lækkert weekendophold med masser af luksus og wellness. Gør det romantisk med overnatning og gourmetophold, så du rigtig kommer i kridthuset.

Hvem vil ikke elske at blive overrasket med en tur på en herregård, et kroophold, et hotelophold eller et weekendophold på et slotshotel? Grib muligheden og gør din og din partners dag eller weekend meget bedre. Det er et sikkert hit.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-10 af 10 aktiviteter.
Romantisk slotsophold Skrøbelev Gods

Romantisk slotsophold hos Skrøbelev Gods

Når kun det bedste er godt nok - tag på romantisk ophold på Skrøbelev Gods på Langeland

Broholm Slot

Slotsophold på Broholm Slot

Besøg det idylliske Broholm Slot ved Gudme på Fyn. Slotshotellet har 3 stjerner og gode anmeldelser

Hindsgavl slot

Slotsophold på Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot tæt på Middelfart og Lillebælt er et 4 stjernet slotshotel med gode rammer for et lækkert slotsophold

Hvedholm Slot - Slotsophold og slotshotel

Slotsophold på Hvedholm Slot

Nyd et romantisk slotsophold på det 4 stjernede Hvedholm Slot tæt på Faaborg

Hindsgavl slot

Gastronomisk Ophold hos Hindsgavl Slot

Prøv et gastronomisk slotsophold på Hindsgavl Slot ved Middelfart på Fyn

Slotsophold og Slotshoteller

Et romantisk slotsophold for 2

Den perfekte pakkeløsning for en romantisk overnatning for 2 på et af Danmark romantiske slotte

Slotsophold og Slotshoteller

Holckenhavn Slot

Slotsophold og weekendophold på udvalgte datoer på det lækre Holckenhavn Slot tæt på Nyborg

Slotsophold og Slotshoteller

Harridslevgaard Slot

Prøv et weekendophold i din egen slotslejlighed på Harridslevgaard Slot ved Bogense på Fyn

Slotsophold og Slotshoteller

Broløkke Herregård

Slotsophold på Broløkke Herregårds bed and breakfast på det sydlige Langeland

Slotsophold og Slotshoteller

Juelsberg Herregård

Et slotsligt bed and breakfast på herregård tæt ved Nyborg