Slotsophold, slotshoteller og slotte i Jylland

Slotsophold og Slotshoteller  

Dette er Funguides liste over slotsophold, slotshoteller og slotte i Jylland som man kan besøge.

Er du til flotte slotte i Jylland, så er et slotsophold Jylland jo lige sagen for dig. I Nordjylland; Dronninglund Slot, Sophiendal Slot og Kokkedal Slot, som alle er flotte slotte, hvor du kan nyde et weekendophold, et gourmetophold eller bare en romantisk overnatning med masser af luksus. Eller måske var det noget med et romantisk weekendophold på en herregård, et hotelophold på slotte som en rigtig slotsferie med dejlig wellness? Du kan også få et dejligt kroophold, som er lidt mere nede på jorden, hvis det er det, du er til. Der er altid rift om de fine slotte i Jylland, som er nogle meget eftertragtede slotsophold Jylland. Køb et gavekort til et gods eller en romantisk overnatning med alt inklusive – der er noget for enhver smag, så du nok skal finde et slotsophold Jylland for dig. De mange slotte i Jylland kan være med til at gøre et weekendophold lidt mere romantisk og ekstraordinært. Du finder masser af luksus og gode tilbud rundt omkring på de fantastiske bygninger, vi har her i Danmark.

Romantisk slotsophold i Jylland

Holder du meget af smuk og nydelig arkitektur og er æstetik lige noget for dig? Så er et slotshotel måske lige noget for dig. Med et slotsophold i Jylland kan du opleve mange slotte i Jylland, som er helt fortryllende. Nordjylland byder på nogle helt unikke slotte, som er prægtige og virkelig seværdige.

Det bliver et minde for evigt, når du har oplevet en romantisk overnatning med et weekendophold på fx et gods, en herregård eller et slot. En herregårdsferie er for alle, der elsker den danske arkitektur. Oplev også et hotelophold eller kroophold i ren luksus og wellness i Nordjylland, hvor der ligger nogle af de mest fantastiske slotte. Sophiendal Slot, Kokkedal Slot og Dronninglund Slot byder på nogle helt særegne oplevelser, hvor du blandt andet kan få et gavekort til et gourmetophold eller en lækker slotsferie på et slotshotel.

Der er nogle virkelig smukke slotte i Jylland, som kan tage dig med til drømmeland. Slotsophold Jylland er ikke noget, man oplever særligt ofte – i hvert ikke, hvis man ikke er kongelig – så derfor er det noget, der varer ved. Tag din mand eller kone med på en romantisk slotsferie på et slotshotel i Jylland og få en uforglemmelig ferie. Book et gavekort og spar penge.

Slotte i Jylland med weekendophold

Er du kræsen med, hvor du holder ferie eller måske et weekendophold? Så bliver det ikke meget finere end et slotsophold Jylland på et af de mange slotte i Jylland, som virkelig kan tage ferien til et andet niveau, end hvad man ellers er vant til. Book et romantisk weekendophold i Nordjylland på et af de mange slotte i Jylland og bliv fortryllet og imponeret af den storslåede arkitektur, der kan slå benene væk under alle og enhver.

Du behøver ikke have en naturlig interesse for slotte for at synes, at en slotsferie vil være et hit. Men er du mere til et gods eller herregårdsferie, så er der også masser af muligheder for det. Der findes masser af kroophold, gourmetophold og hotelophold, hvor du får rigtigt meget for dine penge. Undersøg de mange muligheder, der er for en fantastisk ferie på et slotshotel, som du ikke har set mage.

Slotsophold Jylland inviterer til unikke weekendophold på slotte i Jylland, som kan berige dig med nye oplevelser til mindebogen. Der er frit valg på alle hylder, og vi er sikre på, at du nok skal finde noget, der vækker din interesse, og som du vil blive rigtig glad for.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-12 af 12 aktiviteter.
Skarrildhus

Slotsophold på Skarrildhus

Du kommer straks i relax-humør på Skarrildhus i Midtjylland

Slotsophold og Slotshoteller

Et romantisk slotsophold for 2

Den perfekte pakkeløsning for en romantisk overnatning for 2 på et af Danmark romantiske slotte

Haraldskær Herregård

Slotsophold på Haraldskær Herregård

Det bedste fra Vejleområdet - tag et hotelophold på Haraldskær Herregård ved Vejle

Kokkedal slot Nordjylland

Slotsophold på Kokkedal Slot Nordjylland

Et fint jysk torneroseagtigt slotshotel med hemmelig udgang! Besøg Kokkedal Slot i Nordjylland

Store Restrup Herregård

Slotsophold på Store Restrup Herregård

Selvforkælelse døgnet rundt - besøg det 4 stjernede Store Restrup Herregård tæt på Aalborg

Dronninglund Slot

Slotsophold på Dronninglund Slot

Tag på et skønt slotsophold på Dronninglund Slot i Nordjylland

Bramslevgaard

Slotsophold på Bramslevgaard

Her vender du hjertens gerne tilbage - til slotshotel BramslevGaard ved Hobro og Mariager Fjord

Vraa Slotshotel

Slotsophold på Vraa Slotshotel

Himmelseng og gourmetmad - besøg det 4 stjernede Vrå Slotshotel i Nordjylland

Slotsophold Sophiendal Gods

Slotsophold på Sophiendal Gods og slotshotel

Et åndehul i Jylland - tag på slotsophold på Sofiendal Slotshotel i Skanderborg

gourmetophold-dronninglund-3

Gourmetophold på Dronninglund Slot

En smagsoplevelse for livet ! - Tag et gourmetophold på Dronninglund Slot i Nordjylland

Sostrup slot

Slotsophold på Sostrup Slot og kloster

Få balsam strøget på sjælen - besøg Sostrup Slot og Kloster på Djursland

Nørre Vosborg

Slotsophold på Nørre Vosborg

Føl dig lige så godt tilpas som eventyrdigteren HC Andersen - besøg Nørre Vosborg i Vestjylland