Slotsophold, slotshoteller og slotte på Sjælland

Slotsophold og Slotshoteller  

Dette er Funguides liste over slotsophold, slotshoteller og slotte på Sjælland som man kan besøge.

Er du til slotte på Sjælland, så prøv et lækkert slotsophold Sjælland på et unikt slotshotel, dervil give dig og din samlever, eller hvem du inviterer, en på opleveren. 

Der er ikke noget som et weekendophold med overnatning, et romantisk gourmetophold på fx en herregård, et gods eller et kroophold med masser af luksus og ren wellness.

Oplev fine slotsophold på Sjælland i blandt andet Nordsjælland; Sauntehus, Kokkedal Slot og andre slotte på Sjælland, hvor der er pæne slotshoteller. Er du til slotsferie på slotte, så få et tilbud på et gavekort og gør en god deal på et romantisk weekendophold med et slotsophold Sjælland.

Det er den perfekte gave til den, der har brug for at slappe lidt af og komme væk fra storbyens stress og jag. Oplev flotte slotte på Sjælland og de smukke og æstetiske bygninger, som altid kaste en glæde af sig ved bare synet. Giv den, du holder af en rigtig glædelig oplevelse for livet med en overnatning på et slotshotel på et af de mange slotte på Sjælland. Det er ren fløjl for sjæl, krop og sind.

Romantisk slotsophold på Sjælland

Har du nogensinde undet dig selv et weekendophold på et slotshotel? Hvis ikke, så er det på høje tid. Du finder masser gode slotsophold på Sjælland, hvor der er flotte slotte, som kan give en fortryllende weekend, der er drøn romantisk.

Er du til luksus og wellness, så forkæl din nærmeste med et lækkert gourmetophold på fx en herregård, et kroophold, et hotelophold eller andet luksus med slotte på Sjælland.

Slotsophold Sjælland kan skabe nogle helt mindeværdige oplevelser for dig og dine kære. Uanset om det er et romantisk weekendophold, eller om det bare er en enkelt overnatning på et gods, så kan I gøre det lige præcis det, I vil. Der er rig lejlighed til at udforske nye territorier i Danmark, hvor du kan stifte bekendtskab med noget af det mest spektakulære arkitektur, der findes i vores lille land.

Nordsjælland er særligt kendt for sine slotte på Sjælland – blandt andet Kokkedal Slot og Sauntehus. Du kan sågar finde nogle særlige tilbud på en god deal med et luksus weekendophold på et lækkert og fashionabelt slotshotel, som er skabt til de kongelige og adelige. Slotsophold på Sjælland er en tur, der kan berige dine minder for livet. Gør noget ekstraordinært og oplev en helt anden side af det Danmark, du kender så godt.

Slotte på Sjælland med weekendophold

Hører du blandt den del af befolkningen, der elsker at hylde de danske klenodier ved at besøge dem flittigt, så kan du med stor fordel besøge nogle slotte på Sjælland, hvor du endda kan booke overnatning på et slotshotel, som er af ufattelig høj standard. Hvis du forventer det ekstravagante, så bliver du positivt overrasket. Du får ikke meget større luksus og wellness end på et slotsophold Sjælland.

Oplev en romantisk weekend med et super romantisk weekendophold, som for alvor kan få gnisten frem i parforholdet. En slotsferie bringer det bedste frem i os, da du kan nyde den vanvittige overdåd, som kun fås med slotte på Sjælland. Slotsophold på Sjælland tæller blandt andre Kokkedal Slot og Sauntehus, hvor du får en uovertruffen service, som tager din slotsferie til et helt nyt niveau.

Er du vant til charterrejser eller campingvognsferie, så er det her bestemt et skridt op. Kombiner det med et gourmetophold – eller find et godt og billigt kroophold, hotelophold eller gå all in med et weekendophold på et slotshotel. Din partner vil elske dig for det.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-11 af 11 aktiviteter.
Slotsophold og Slotshoteller

Et romantisk slotsophold for 2

Den perfekte pakkeløsning for en romantisk overnatning for 2 på et af Danmark romantiske slotte

Sonnerupgaard Gods

Slotsophold på Sonnerupgaard Gods

Overnat med udsigt til voldgraven på Sonnerupgaard Gods ved Hvalsø på Midtsjælland.

Slotsophold Kragerup Gods

Romantisk Slotsophold på Kragerup Gods

Kom på et romantisk slotsophold på det smukke Kragerup Gods på det vestlige sjælland

Sørup Herregård

Slotsophold på Sørup Herregård

Fra borgen Sørup til 4 stjernet herregårdshotel - besøg Sørup Herregaard ved Ringsted på Sjælland

Slotsophold og Slotshoteller

Kokkedal slot ved Rungsted

Slotsophold med Gastronomi, Spa og wellness på dette 5 stjernede slotshotel ved Rungsted.

Slotsophold og Slotshoteller

Slotsophold på Bernstorff Slot

Nyd fornemmelsen af at være lidt royal - på Bernstoff Slot i Gentofte i København.

Slotsophold og Slotshoteller

Slotsophold på Oreby Mølle Herregård

Stik af fra det hele og find ro og smukke solnedgange ved Oreby Mølle på Lolland

Slotsophold og Slotshoteller

Slotsophold på Dragsholm Slot

Nordens mest romantiske hotel - Dragsholm Slot i Odsherred på Sjælland

Havreholm Slot

Slotsophold på Havreholm Slot

Et oplagt og hyggeligt valg til et slotsophold på Nordsjælland beliggende tæt ved Hornbæk

Sauntehus Slotshotel

Slotsophold på Sauntehus slotshotel

Et lækkert 4 stjernet slotshotel tæt på Hornbæk - ideelt til et romantisk weekendophold på Nordsjælland

Slotsophold og Slotshoteller

Slotsophold på Liseholm Slotshotel

Her lægger du mobiltelefonen væk og er bare til - på Liselund Slot på Møn