Spa, wellness og kurbad i København og Frederiksberg

Spa & Wellness ophold, Kurbad og spabad  

Dette er Funguides liste over spa, wellness og kurbade i København og Frederiksberg. Listen dækker dermed hele KBH inkl. København K, Valby, Frederiksberg, amager, Østerbro m.fl.

Er du til den luksuriøst tilværelse er spa, wellness og kurbad i København lige noget for dig. Her tilbydes alt i luksus, og der er mulighed, evt. via gavekort, for at invitere sin veninde eller partner på et romantisk kurophold. De mange udbydere er den integreret af ”Modern Copenhagen”, og i KBH er de at finde i; København K, Valby, Frederiksberg, Amager og på Østerbro. Denne side tilbyder ophold på følgende opholdssteder; Arndal spa, D’angleterre spa, DGI byen, Frederiksberg svømmehal, Ni’mat spa, Vendersgade, Kong Arthur Spa, Ny Liv Spa, og Samadhi Spa. Man kender ikke helt til den luksuriøse tilværelse, før man har prøvet et wellness ophold med sauna og saunagus, eller et spaophold på et hotel for 2 eller som par. Begge er disse ophold specielle, da de giver en oplevelse for livet, hvor du kan få særligt luksuriøse behandlinger. Prøv eventuelt en romantisk spa, et behandlende spa eller det bedste spa ud nogen sinde har oplevet. Der er også mulighed for dampbad eller mudderbad, som særligt karakteristisk hos Østerbro spa – Hotel med spa.

Bedste Spa, Wellness og kurbade i København

Det er for os en særlig vigtigt, at vi kan tilbyde de bedste wellness-, spa- og kurbad- oplevelser, der er på markedet. Særligt når det gælder København. Her har man forstand på den luksuriøse livsførelse, og de mange destinationer i København K, Valby, Frederiksberg og på Østerbro er derfor præget af det bedste af det bedste inden for al slags wellness. Den høje kvalitet af wellness er særligt fremtrædende i København, hvor ”Modern Copenhagen” har gjort byen særligt attraktiv, når det handler om særlige behandlinger og oplevelser.

Den lange liste af udbydere af luksuriøse ophold indeholder blandt andet Arndal spa, D’angleterre spa, DGI byen, Frederiksberg svømmehal, Ni’mat spa, Vendersgade, Kong Arthur Spa, Ny Liv Spa og Samadhi Spa. Alle er disse særligt bekvemt i forhold til at behage og pleje krop og sjæl, og de vil med garanti give dig og din partner eller veninde en helt særlig og uforglemmelig oplevelse. Særligt i form af et gavekort for 2 er et ophold på en af de angivne destinationer populære, da det ikke er ukendt, at sådan et ophold kan have ekstraordinære positive påvirkninger på ethvert forhold – hvad end der er tale om to gode venner eller et par.

I forhold til opholdets karakter er det forskelligt, hvad de forskellige destinationer tilbyder, men alle har dog en eller anden form for luksuriøs behandling og opvartning. Man kan tage på et lækkert wellness ophold, hvor man både alene og parvis kan nyde en af de ekstraordinære oplevelser såsom sauna og saunagus. Man kan tage på et spaophold, hvor man med sin partner kan nyde en romantisk spa, samtidig med at man bliver opvartet. Her tilbydes alt i form af spa, og ud over en enkeltdagsforestilling kan man vælge et hotel med spa og dermed nyde en hel weekend med spabad og de bedste spa, der tilbydes på markedet.

Luksuriøse Kurophold i København

Som en tredje mulighed, kan man vælge et luksuriøst kurophold hos en af landets førende udbydere på markedet. Her kan i særdeleshed fremhæves Østerbro kurbad, som ud over den lækre og behandlende pleje også tilbyder hotel, dampbad og mudderbad. Dette er dog ikke den eneste alsidige spiller i branchen, men det er et godt eksempel på en spiller, der har taget en bred tilgang og dermed giver dig mulighed for at kombinere de mange luksuriøse behandlinger op oplevelser i ét ophold. Således kan du nemt og hurtigt prøve det hele samt blive bekendt med dem, du personligt foretrækker.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-15 af 19 aktiviteter.
complete-spiritual

Complete Spiritual ansigtsbehandling hos Complete Me

Fortjener du, eller en du holder af, den ultimative forkælelse? Så kom til den luksuriøse Complete Spiritual ansigtsbehandling hos Complete Me i København

spaophold-paa-ystad-saltsjoebad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Besøg en af Nordens bedste spa og wellness hoteller det luksuriøse Ystad Saltsjöbad i Sverige

float-hos-copenhagen-float

Floating hos Copenhagen Float

Floating for 2 hos Copenhagen Float i København

ansigtsbehandling ni'mat hos Kong Arthur København

Ansigtsbehandling hos Ni'mat spa på Hotel Kong Arthur

Så bliver det ikke meget bedre...få en ansigtsbehandling hos Ni'mat i København

luksus-spa ophold

Luksus Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkælelse i en halvstresset hverdag - Prøv et luksus spa ophold med overnatning på et lækkert spahotel i Nordsjælland

Minicruise med DFDS Seaways København-Oslo t/r

Nyd hinandens selskab og ren luksus i hverdagen på et minicruise med DFDS Seaways fra København-Oslo t/r!

Tempelmassage-hos-Nimat

Tempelmassage hos Ni'mat i København

Bliv forkælet med denne lukseriøse massage- og spa oplevelse

Marienlyst strandhotel - spa og gourmet

Spa og Gourmet på Marienlyst Strandhotel

Besøg årets spa 2019 på Marienlyst Strandhotel i Helsingør - Tag et ophold eller bare en dag med spa og gourmetmad.

Ansigtsbehandling mænd

Ansigtsbehandling hos Mens Room

Mens Room I København og Hellerup giver lækre ansigtsbehandlinger specielt til mænd

crystal-meth-ritual

Crystal Tea Ritual behandling hos Complete Me

Oplev den ultimative forkælelse til Crystal Tea Ritual-behandling hos Complete Me i København

Floating

Floating hos Grøndal Multicenter

Flyd på vandet og bliv helt afslappet

Arndal Spa - Spadag

Spa og brunch hos Arndal Spa og The Union Kitchen

En skøn weekend-wellness-oplevelse med Spa og brunch hos Arndal spa i København

Langagergård retreat 2

Langager Retreat - Spa og skønhedsklinik

Trænger du til den ultimative forkælelse? Tag veninderne med og oplev skønhedens verden hos Langager Retreat i Havdrup mellem Roskilde og Køge.

Doktorfisk - Garra rufa - Fiskespa

Doktorfisk - Heaven Spa

Doktorfisk i skindergade i København

spaophold-falkenberg-strandbad

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Tag på et luksus spaophold på den svenske vestkyst på Falkenberg Strandbad