Blå mandag 2024 idéer på Lolland Falster

Blå mandag  

Her kan du se en oversigt over alle de spændende aktiviteter, der er velegnet som idéer til en blå mandag på Lolland Falster.

Skal du konfirmeres i 2024, så er du nok godt i gang med at planlægge din Blå Mandag. På Lolland Falster kan du opleve mange ting, og man behøver ikke bare tage til Nykøbing, Maribo eller Marielyst for at få en sjov oplevelse. 

Her på siden kan du læse meget mere om de muligheder du har på Blå Mandag i området, og der er relativt mange tilbud, som man kan benytte sig af, for at skabe minder, man vil huske. Du kan blandt andet prøve Bumberz, hvor du pakkes ind i en stor plastikbold, og derefter skal du spille fodbold.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-6 af 6 aktiviteter.

Partybus med partykørsel

Få den vildeste fest ombord på én af Partykørsel.dk’s partybusser, der kan køre op til 38 festdeltagere rundt på Sjælland og Lolland Falster

Prøv en spikeball-workshop

Lær at spille Spikeball med danmarksmesteren og landstræneren Aske Hammar - Spikeball er sjovt spil, der er nemt at gå til og hvor alle kan være med

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

Flyv i helikopter med Helicompany

Se dine yndlingssteder ovenfra med dine yndlingsmennesker. Flyv med HeliCompanys helikoptere over hele landet

Knuthenborg Safaripark

Nervepirrende, vild, underholdende og afslappende oplevelse for hele familien - Knuthenborg Safaripark på Lolland.

Kitesurfing hos Kitekollektivet

Dyk ned i de mange muligheder for at kitesurfe med Kitekollektivet på flere steder i København og på Sjælland.