Om Funguide

Funguide er startet i sommeren 2014 med en ambition om at gøre det nemmere for danskerne at finde en god oplevelse til hverdag og fest.

Funguide skal være nem at bruge og give det store overblik, når danskerne leder efter oplevelser. Vi vil ganske enkelt have det største udvalg af oplevelser i hele Danmark på vores website, modsat mange andre websites til inspiration er det ofte noget oplevelsesudbyderen betaler for.

Funguide er gratis for alle, hvad enten man er udbyder eller blot besøger websitet. Man kan dog som udbyder også købe nogle ekstra fordele hvis man ønsker det, men man kan være her helt gratis og det vil man altid kunne.

Funguide startede med et arrangement, der skulle planlægges, og hvor den skulle have hele armen på sjov og ballade og gode oplevelser. Desværre manglede der en god inspirationskilde til at finde alle de sjove oplevelser, som man bare ved at der findes, men hvor er de når man skal bruge dem :-).

Google er fantastisk til at finde muligheder – hvis man VED hvad mad leder efter. Hvis man vil inspireres er Google ikke meget bevendt i den situation. Derudover er der rigtig mange “perler” af sjove oplevelser, der bare ikke er særlig bevidste om, hvordan man sikrer sig en god Google placering.

Der findes andre sites som har samlet oplevelser, men det hjalp os ikke meget videre med vores planlægning af arrangement, da det enten var nogle oplevelser der var “meget” kulturelle eller mest handlede om mad, mens andre sites havde de rigtige oplevelser, men det var svært at se om det var velegnet til vores antal, vores budget pr person og hvor lang tid en oplevelse ville vare – ja nogen steder var det endda svært at se om det blev udbudt i vores del af Danmark.

Derfor har vi på Funguide brugt tid (en masse tid!) på at berige hver oplevelse med data om dets pris, varighed, antal deltagere, hvilke “køn” det egner sig for (Det bliver en smule stereotypt, men vi har gjort vores bedste 🙂 ) og til hvilke begivenheder det egner sig, samt hvor oplevelsen ligger.

Vi har store visioner for hvad Funguide skal blive til og hvilke lækre features vi gerne vil tilbyde vores besøgende, men vi lader os gerne inspirere med flere gode idéer – så hvis du har en idé eller en oplevelse der skal på sitet – så kontakt os her.

Funguide er for hele Danmark, men vi er startet med at lægge oplevelser ind, der er sjællandsbaseret, men i resten af landet kommer der også hele tiden flere oplevelser til.

Ellers håber vi, at du og dine venner, familie og kollegaer vil bruge Funguide, hver gang I er på udkig efter en oplevelse. Vi håber I bliver så glade for at bruge Funguide, at I vil dele viden om at den findes til alle I kender.