Escape Room - Escape Copenhagen

Escape Copenhagen
Billede
Billede
Billede

Info: Escape Copenhagen

Adresse: Adresse 1: Nørre Farimagsgade 7, kld. - 1364 København K
Adresse 2: Nørre Voldgade 18, st. th. - 1358 København K

Telefon: 42909191
Sig gerne du har fundet nummeret på funguide.dk når du ringer

Åbningstider

Hverdage: Mandag-Fredag: 10.30 - 22.00

Weekend: Lørdag og Søndag: 9.00 - 23.00

Åbent: Hele året

Escape Rooms i hjertet af Købehavn.

Escape Copenhagen er en af Københavns største og populæreste udbydere af Escape Rooms, med sine ca. 16.000 årlige gæster.

Escape Rooms er for jer som søger udfordrende og anderledes oplevelser, om det er familien, vennerne eller kollegaerne.

Jeres overordnede opgave er at samarbejde om at slippe ud af et mystisk rum, inden tiden løber ud, ved at bruge jeres nysgerrighed, samarbejdsevner samt jeres logiske og kreative sans.

Escape Copenhagen tilbyder en variation af forskellige oplevelser.

De syv originale Escape Rooms giver blandt andet anledning til at skulle slippe ud fra den gamle varmemesters uhyggelige kælder i “The Psychotic Janitor”, redde verden fra et Fake News angreb i “Dr. Evil’s Plan” eller at finde og desarmere en bombe inden tiden løber ud i “The Terrorist Cell”. Læs mere om de mange temaer på vores hjemmeside, ved at trykke på linket til vores hjemmeside.

Virtual reality escape rooms

Escape Copenhagen tilbyder også Virtual Reality oplevelser: I kan eksempelvis tage en tur tilbage i tiden med “Escape The Lost Pyramid” eller “Beyond Medusa’s Gate”.  Se mere om Escape Copenhagens Virtual Reality escape rooms på vores hjemmeside.

Uanset hvad I vælger, er det eneste I behøver for at besøge Escape Copenhagen simpelt: Samarbejde!

Om end I er en gruppe på 16 personer, eller blot 2 personer, opfylder I deltagerkravene for et spil, og såfremt I ønsker at dele jer op i flere grupper, og spille flere spil samtidig, har Escape Copenhagen mulighed for at byde velkommen til over 60 personer samtidig.

Escape Copenhagen er ideelt til firmaarrangementer, såvel som teambuilding aktiviteter og polterabends, herreture eller dameture – veninder, venner, familie osv.!

Så længe I er en gruppe på mere end 2, er der masser af muligheder.

Derudover tilbyder Escape Copenhagen også at komme ud til jer med deres teamaktivitet Stop The Bomb, som er et perfekt tiltag til en teamaktivitet for jeres firma!

For at se mere om priser, læse om deres Escape Rooms, eller blot at booke – tryk på knappen, for at gå til deres hjemmeside.

Vi anbefaler klart fra Funguide at besøge Escape Copenhagen!

Se lignende oplevelser her: