Langager Retreat - Spa og skønhedsklinik

Langagergård retreat 2
Billede
Billede
Billede

Info: Langager Retreat

Adresse:
Lille Havdrupvej 1
4622 Havdrup

Telefon: 61470444

Åbningstider

Hverdage: Man-Fre: 7:00-21:00

Weekend: Lør-Søn: 07:00-21:00

Åbent: Åben hele året.

Få et gratis tilbud af Langager Retreat

  Oplev den ultimative forkælelse hos Langager Retreat!

  En Spaoplevelse i særklasse, hvor Langager retreat sørger for luksuriøse omgivelser og forkælelse tilpasset til dig.

  Langager Retreat tilbyder unikke oplevelser i privat spa, hvor kun boblerne fra den store lækre 7 personers jacuzzi kan forstyrre roen.

  Med en skøn sauna, lækkert loungeområde og privat omklædning med fantastiske brusere, har du mulighed for at få en spaoplevelse helt som du ønsker det. Ingen forstyrrelser og uro fra andre besøgende. Kun dig, dem du holder af og bobler i jacuzzi og i champagneglas!

  Oplevelsen hos luksuriøse Langager Retreat er oplagt at dele med en håndfuld gode veninder, eller til en romantisk weekend getaway med kæresten. Her kan I indhylle jer i forkælelse og glemme alt om dagligdagens trummerum.

  Se de lækre omgivelser i nedenstående video:

  Langager Retreat tilbyder også lækkerier i vores idylliske Orangeri midt på gårdspladsen, hvor hestene ser nysgerrigt til, mens de gumler hø i staldvinduerne. Få en skøn oplevelse tilpasset dine ønsker med mulighed for forkælelse og luksus til helt fornuftige priser.

  Tilfør Spaoplevelsen lidt ekstra med vores lækre ansigts-, fod- og håndmasker, som kan nydes undervejs eller mulighed for en lækker scrub, der renser huden efter du har nydt tiden i jacuzzien.

  Langager Retreat tilbyder luksuriøse certificerede Meso ansigtsbehandlinger, som tager udgangspunkt i din huds behov. Der tilbydes nænsomme voksbehandlinger og forskønnende Lash og Brow Lift som alt sammen kan kombineres til en unikt tilpasset pakke eller bestilles som særskilte behandlinger. Sammensætningen er helt op til dig.

  Langager Retreat sammensætter eksklusive og unikke pakker ud fra netop dine ønsker.

  Langager Retreat afholder Polterabend, Babyshower, intime dates eller firmaarrangementer tilpasset unikt til dine ønsker.

  Læs mere om Langager Retreat på deres hjemmeside. Her kan du se deres produkter og læse mere om de luksuriøse behandlinger og meget mere.

  Klik på de grønne knapper for at komme dertil.

  Du kan også skrive direkte til Langager Retreat ved at bruge tilbudsformularen og blive kontaktet af dem og få sammensat et arrangement eller besøg efter dine ønsker.

  Se lignende oplevelser her: