Paintball hos Shoot to Thrill

Shoot to thrill Paintball
Billede
Billede
Billede

Info: Paintball hos Shoot to Thrill

Adresse: HALLUMVEJ 18 2791 DRAGØR

Telefon: 78761006
Sig gerne du har fundet nummeret på funguide.dk når du ringer

Åbningstider

Hverdage: 09-22

Weekend: 09-22

Åbent: Året rundt

Få et gratis tilbud: Paintball hos Shoot to Thrill

Shoot to Thrill byder dig velkommen til en omgang hardcore paintball på deres 7 flotte udendørsbaner i Kongelunden på Amager.

Mærk adrenalinet pumpe, når I afprøver de forskellige baner og storylines – hvad med en omgang Manhunt, Fang Spionen, eller Los Generalos (skyd de andres general)?

Udstyret er absolut i top, så I kan koncentrere jer om at skyde løs og ha’ det sjovt.

Hvis I er 8 personer, kan I få et lukket arrangement. Det kan også lade sig gøre hvis I er færre – så skal I blot vælge “Terminator”-pakken og betale for minimum 6 personer.

Men færre kan også gøre det; henover hele sommeren og bl.a. også til Halloween afholder Shoot to Thrill en række åbne arrangementer, hvor små hold kan kæmpe mod hinanden.

Når I har kæmpet færdigt, hvis I stadig har mod på mere sjov, byder Shoot to Thrill på mange flere aktiviteter som f.eks. rodeotyr, lasergame, bueskydning m.m.. I kan læse om de ekstra muligheder her: Shoot to Thrill Eventcenter

I kan også købe lidt koldt at drikke i baren eller eventuelt runde arrangementet af med en lækker grillbuffet eller nogle saftige burgere.

Men se lige her, hvor fede deres paintball-baner er:

Du finder praktiske oplysninger, priser m.m. på hjemmesiden via de grønne knapper, hvor du også kan læse mere om de forskellige paintballspiltyper og udstyret.

Du kan også få et uforpligtende tilbud ved at bruge vores tilbudsformular her på siden

Se lignende oplevelser her: