Rejseplanen med KBHTeambuilding

Info: Rejseplanen med KBHTeambuilding

Adresse: Indre København

Det lyder jo egentligt simpelt nok: Jeres team skal konkurrere mod andre teams om at komme først fra A til B i København i denne aktivitet kaldet “Rejseplanen”.

Men naturligvis sørger KBHTeambuilding for at I bliver udfordret undervejs gennem sjove opgaver, som kan trække vigtige minutter fra jeres samlede tid. 

Der er også indlagt benspænd – I bliver f.eks. sat sammen i grupper af en størrelse, så man ikke bare kan tage en taxi fra sted til sted. 

Det her er den perfekte teambuildingaktivitet til jer, der hellere vil være på farten i Københavns gader end at skulle løse opgaver indendørs i et mødelokale. Og så kan I også bruge budgettet på en god restaurantoplevelse frem for konferencefaciliteter. 

Sådan foregår det: I møder op på en bestemt adresse i København. Her får I en deltaljeret briefing og bliver udstyret med kort, opgavetaske og rejsekort. 

Hvert team skal nu finde den hurtigste rute, der går over en række checkpoints. Her skal I løse opgaver, hvor I skal bruge hinandens viden og logik.

I bestemmer helt selv tempoet – men denne aktivitet lægger naturligvis op til, at der går lidt konkurrence i at komme først!

I slutter hos Scandic Copenhagen, hvor der kåres en vinder. Og herfra kan I tage videre til den næste del af jeres event. 

Se nedenstående video for at få et godt indblik i hvordan “Rejseplanen” foregår.

Klik på de grønne knapper under billederne for at komme til KBHTeambuildings side om “Rejseplanen”, hvor der kan læses mere om:

  • Pris
  • Tidsrammen og alt det praktiske
  • KBHTeambuildings mange andre spændende aktiviteter
  • Hvordan du kontakter KBH Teambuilding og hvordan du booker.

Denne aktivitet udbydes offentlige og private arbejdspladser – dvs. ikke til private kunder.

Se lignende oplevelser her: