Tounge Numb Coffee house

Tounge Numb
Billede
Billede
Billede

Info: Tounge Numb Coffee house

Adresse:
Allegade 11
2000 Frederiksberg.

Telefon: 50573166
Sig gerne du har fundet nummeret på funguide.dk når du ringer

Åbningstider

Hverdage: Mandag-Onsdag: 10.00 - 15.30
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00-20.00

Weekend: Lørdag: 10.00-20.00

Åbent: Hele Året

Trænger I til en sjov og hyggelig eftermiddag med de gode gamle arkadespil – så besøg Tounge Numb Coffey House på Allegade tæt på Frederiksberg Have.

Her finder I – udover fantastik kaffe og god stemning – de absolut bedste klassiske oldschool arkadespil. Husker du f.eks. Snowbrows, Raiden, Golden Axe, Galaga, Bubble bobble, Jurassic Park pinball eller Guardians of the Galaxy pinball? Er det på tid at introducere junior for dem? Eller bare at gå retro med vennerne?

I kan også prøve retrokonsoller såsom PS2, Super nintendo, NES m.fl. Og når I er spille-mætte og glade, kan I nyde gensynet med retrolegetøj (Dinoriders, Heman, Transformers etc.) eller købe en sjov t-shirt.

Det bedste er, at I kan komme lige ind fra gaden, så det her er en oplagt idé til en spontan sjov dag med gutterne (eller gutinderne/ungerne).

Og hvis I vil holde jeres arrangement i cafeen (helt oplagt til f.eks. en fødselsdag, polterabend, børnefødselsdag, blå mandag eller lignende), så kan I leje hele lokalet.  Arrangement på Tounge Numb

Og ellers klik på de grønne knapper under billedet for at se mere om priser, åbningstid mm.

Se lignende oplevelser her: