Kom til rundvisning og whiskeysmagning hos Fary Lochan

rundvisning__whiskysmagning_hos_fary_lochan_distillery

Er du også træt af, at der ikke lægges nok sjæl og hjerte i whiskyen nede i supermarkedet? Ikke at kende historien bag de råvarer du sætter på bordet?

Du får nu en unik mulighed, for at komme helt ned i de underjordiske gange hos destilleriet Fary Lochan, når der inviteres til både whiskysmagning og rundvisning på det unikke bryggeri.

Oplevelsen inkluderer 1,5 – 2 timers rundvisning hos Fary Lochan, smagning af 2 eller 5 forskellige whiskyer á 1 cl og en grundig gennemgang af single malt whiskyproduktionen fra start til slut.

Hos det familieejet bryggeri er der både tanke og hjerte med i produktionen – her er det bl.a. familien selv, som tager på brændenældejagt, som de ryger deres maltbryg over, og historierne og fortællingerne om Fary Lochan kan du allerede godt begynde at glæde dig til nu.

På rundvisningen kommer I helt ned i whiskykælderen, hvor I både kan høre om fadlagringens betydning for smagen og hvordan bryggeriet unikt benytter brændenælderne som smagsgivere.

Klik på de grønne knapper og få et overblik over oplevelsens pris, se flere spændende billeder fra bryggeriet og læse mere om muligheden for at give den unikke oplevelse som gavekort, eller bestille den allerede nu på de ledige datoer.

Hos Fary Lochan er nysgerrige sjæle i alle aldre velkomne – tryk på de grønne knapper og læs bl.a. også om muligheden for at tilrettelægge dagen til børn og chauffører.

Se lignende oplevelser her:

Funguide.dk