Paintball, Bowcombat & hardball i Kolding, Vejle, Horsens og Fredericia og Trekantsområdet

Paintball  

Dette er Funguides liste over Paintball, Bowcombat og Hardball i Kolding, Vejle, Horsens og Fredericia og øvrige steder i Trekantsområdet.

Savner du at prøve nye ting og opleve adrenalinen ved at skyde med våben efter hinanden, uden fare for andet end lidt smerte, så er paintball helt sikkert noget for dig. Det kan være en perfekt herretur, eller dametur for den sags skyld. Det eneste det kræver er at man overholder de regler der måtte være på stedet, og så skal man i Danmark være fyldt 16 for at måtte spille. Det skyldes blandt andet at paintballgevær ikke er et helt ufarligt våben, og man godt kan få nogle blå mærker, hvis man kommer til at skyde på klods hold. Derfor aftaler man også ofte en sikkerhedsafstand, som man ikke må skyde indenfor. Heldigvis splatter kuglerne ud, og det betyder, at de ikke gør helt så ondt, men man i stedet kan se, at man blev ramt på malingspletten eller markøren som den kaldes.

Paintball spilles normalt i hold af varierende størrelse. Man kan sagtens bare være et par stykker på hvert hold, da der næsten altid er mere end en bane. Er man 6-7 stykker på hvert hold, kan man dog få mere ud af den store bane, hvor der kan være mere taktik i, hvor man angriber fra, da de andre ikke kan se en.

Skal i ud og lege med våben, og prøve jeres grænser af i Kolding, Vejle, Horsens og Fredericia og øvrige steder i Trekantsområdet, så er paintball helt sikkert noget for jer. Her får du masser af spænding, når du prøver at krybe gennem græsset med din pistol, mens du håber på at se de andre, før de ser dig. Spillet er præget af masser af taktik og selvfølgelig masser af adrenalin, og du skal blot overholde en aldersgrænse på 16 år, før du må spille. Paintball kan opleves på mange forskellige måde, men du vil altid skulle benytte masker og andet sikkerhedsudstyr, så du ikke kommer noget til, ud over et par blå mærker.

Man kan som alternativ til Paintball prøve Hardball istedet. Hardball geværer og pistol skyder med små hårde kugler istedet for maling og giver et mere realistisk krigsspil.  Hardball våben fås også i en langt større variation ift. paintballgeværer. Der findes både Maskingeværer, shotguns, angrebsrifler, maskinpistoler, og sågar snigskytterifler.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-1 af 1 aktiviteter.