Segway i København og Frederiksberg

Segway  

Er du nysgerrig over, hvilke muligheder for oplevelser på en segway København har at byde på? Her på Funguide finder du allerbedste og skarpeste tilbud på oplevelser på segway på Frederiksberg, Fisketorvet, Amager og det øvrige KBH. En segway er et sjovt og anderledes transportmiddel, hvor du bruger din krop til at styre retningen. Det er lettere, end det umiddelbart ser ud, og alle kan være med. Hvis du vil køre segway i Københavns gader og stræder, kan du enten leje din egen segway eller købe en brugt segway og køre rundt på egen hånd i dit helt eget tempo. Du kan også deltage i en guidet tur på segway i København, hvor du kører sammen med andre glade og nysgerrige mennesker. I bliver fulgt rundt af en erfaren guide, som fortæller vidt og bredt om de forskellige seværdigheder og steder, i kører forbi på turen. Lej en segway og få en spændende og anderledes oplevelse, og se København fra en helt ny vinkel – og så endda på to hjul. Hvad enten du ønsker at køre segway på Frederiksberg, på Fisketorvet, på Amager eller i det øvrige KBH, finder du hurtigt en oplevelse, som passer perfekt til din ønsker lige her på Funguide.

Segway i København og omegn er en udfordrende og sjov oplevelse for både voksne og børn. En guidet tur på segway kan både bruges til en fødselsdag, en polterabend eller en alsidig date, hvor der gerne må ske noget andet end det sædvanlige. Find en billig event med segway i København her på Funguide – Du kan klikke dig ind under de enkelte udbydere her på siden og læse mere om regler for segway-kørsel, pris og andre praktisk informationer. Det er sjovt at køre på segway, og oplevelsen kan også bruges til teambuilding, hvor i lærer at komme hinanden mere ved end normalt. Du kan både køre segway i København indendørs og udendørs. Hvis du gerne vil øve dig eller bare køre i fred og ro, kan du f.eks. køre på en indendørs segway bane, hvor du kan tage en tur i dit helt eget tempo. Der findes mange arrangementer med udlejning af segway i hovedstaden, og du finder hurtigt en spændende oplevelse ved at bruge søgefunktionen her på siden. Hvis du ønsker et billigere alternativ, kan du også søge efter et event med en kopi af den originale segway. Rigtig god fornøjelse med din kørsel i København, hvad enten det er alene på en segway eller sammen med venner, familie eller kollegaer.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-8 af 8 aktiviteter.
Segway

Segway konkurrence hos TeamBattle

Prøv at køre segway med TeamBattle. Afholdes i København og hele landet.

Segway events med Segway Cruise

Planlæg dit eget sjove segway event med Segway Cruises til dit arrangement til en GOD pris i København.

Segway

Guidet Segway tur med Copenhagen segway

Guide tour i København på segway med Copenhagen Segway.

Segway

Guidet Segway ture i København med Go segway

Kør med på en guidet segwaytur med Go-Segway i København K.

Segway Cruise Tours

Segway Cruise Tours København

Tag på sightseeing i København med Segway cruise tours og prøv de sjove segways mens du ser alle de spændende københavnske seværdigheder.

Segway

Guidet Segway tur med Segway Tours Copenhagen

Guidet segwaytur i København med SegwayTours i København K.

Segway

Lej en Segway hos Copenhagen Segway

Lej en segway til forskellige oplevelser hos Copenhagen Segway i Dragør.

Segway

Guidet Segway tur i København med Segwaytours CPH

Storbyeventyr og sightseeing på segway hos Segway Tours Copenhagen i København K.