Segway på Sjælland, Lolland Falster og Bornholm

Segway  

At køre på segway på Sjælland er en sjov og anderledes måde at transportere dig selv rundt på og se de flotte byer eller landområder. Lej en segway i Helsingør, Roskilde, på Bornholm, Lolland Falster eller på Sjælland, og få en fantastisk oplevelse med spændende indtryk. Du kan også finde gode bud på en billig kopi segway og køre en tur på indendørs eller udendørs bane, hvilket kan være ekstra sjovt, da du ikke skal tage hensyn til trafikanter. Find pris på en brugt segway eller en guidet segwaytur på Sjælland her på siden, og kom i gang med at køre på dit nye, spændende tohjulede transportmiddel. Du kan også deltage i en samlet tur med andre, hvor i alle køre på segway – Sådan et event med segway på Sjælland finder du også nemt og hurtigt via søgefunktionen her på Funguide. Du finder regler for segway kørsel under de enkelte udbyderes hjemmesider her på Funguide.

Udlejning af segway foregår i forbindelse med mange forskellige arrangementer, lige fra teambuilding med kollegaerne til en anderledes polterabend med et sjovt input. Det kræver ikke de helt store evner at kunne betjene en segway – Du bruger blot din kropsvægt og en smule balance til at styre, hvilken vej du ønsker at køre. Og så går det ellers derudaf, enten alene eller i samlet flok sammen med dine kollegaer eller kammerater. Deltager du i en guidet tur på segway, foregår det typisk gennem de mere kendte og hyggelige dele af storbyerne på Sjælland – F.eks. København, i smukke Helsingør eller Roskilde midt på Sjælland.

Dette er listen over alle mulighederne for at køre på segway på Sjælland, Lolland Falster og Bornholm

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-3 af 3 aktiviteter.

Segway events med Segway Cruise

Planlæg dit eget sjove segway event med Segway Cruise - Der er god pris og kan både afholdes udendørs og indendørs på hele Sjælland.

Segway

Se Helsingør på en Segway med Segs

Oplev Helsingør på en guidet segwaytur hos Segs i Helsingør.

Segway

Segway hos "Lej en segway"

Prøv at køre segway med Lej En Segway. Afholdes i København og hele landet.