Chokoladekursus Aalborg og Nordjylland

Chokoladekursus  

Dette er Funguides liste over chokoladekurser i Aalborg og Nordjylland.

Lær at lave fyldte chokolader på chokoladekursus! Hvis du synes, at det lyder lidt for svært for dig, kan du godt tro om igen. Det er nemlig muligt for både unge og ældre at lære at lave hjemmelavet chokolade fra bunden.

Her får du vores liste over steder i Nordjylland – heriblandt Frederikshavn, Hobro og Hjørring – hvor du kan tilmelde dig et chokoladekursus. 

Der er både kurser for par og enkelte tilmeldte. Chokoladesmagning indgår som en naturlig del af programmet, så du kan godt spidse den søde tand allerede nu!

 

Chokoladekursus Aalborg

Lav din egen chokolade flere steder i Aalborg. Her på siden finder du chokoladekursus Aalborg for børn og vokse – og begge dele. 

Om du er til fyldte chokolader eller ej, så er der noget for alle chokoladeentusiaster. Der går hurtigt sport i at fremstille den absolut mest delikate hjemmelavede chokolade til familiefester, når man har været på kursus. 

Særligt op til jul er der mange tilmeldinger til de forskellige kurser. Men chokolade kan nemt spises året rundt. Læs om pris og sted ved at klikke ind på det kursus, du føler mest for at deltage i. 

 

Chokolade til hver en lejlighed

Et chokoladekursus varer faktisk hele livet – hvis man altså holder sine evner ved lige. Du kan tage på chokoladekursus og derefter lære fra dig til familie og venner. 

Et chokoladekursus sammen med børnebørn er i øvrigt en oplagt gaveidé til bedsteforældre.

Hyggen stiger med garanti, når I sammen skal fordybe jer i den kunstart det er at fremstille chokolade fra bunden.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-1 af 1 aktiviteter.
chokoladesmagning Aalborg

Chokoladesmagning med Chokoladesmagning.dk

Bedre end at komme på chokoladefabrik! Smag de bedste chokolader og hør om hvordan de bliver lavet. Afholdes i Aalborg