Flødebollekursus Aalborg og Nordjylland

Flødebollekursus  

Dette er Funguides liste over Flødebollekurser i Aalborg og Nordjylland.

Lav din egen flødebolle på et flødebollekursus i Aalborg. Der er også flere andre steder i Nordjylland, hvor der ligeledes er mulighed for kurser – både for børn, for enkelte tilmeldte eller for 2.

Flødeboller laver ikke sig selv, så du kan ligeså godt hjælpe til. Du kan sprede glæde ved mange festlige lejligheder, hvis du serverer hjemmelavede flødeboller, som de fleste kan lide dem. 

Se udbydere af kurser nedenfor.

 

Lav selv flødeboller på et kursus tæt på dig i nordjylland

Der er gode chancer for, at du ikke skal køre langt for at finde et kursus. Her på siden præsenterer vi således flødebollekurser i både Hobro, Hjørring og Frederikshavn. Fælles for alle kurser er, at man kommer under kyndig vejledning af eksperter, som forstår at give passionen videre til deltagerne. 

Man kan også finde kurser, som egner sig til børnefødselsdage eller lignende. Her skal hele selskabet lære, hvordan man bærer sig ad med at lave flere forskellige slags flødeboller – helt fra bunden.

Smagsprøver er naturligvis en integreret del af alle kurser. Om du er til krokus eller ej, så skal der nok være noget, der falder i din smag. 

 

Et flødebollekursus til hver en lejlighed

Lav selv flødeboller, når lejligheden passer til det. Den søde tand kender som bekendt ingen alder, så det kan sagtens være på sin plads med et kursus til næste polterabend, firmaarrangement eller runde fødselsdag. 

Børn er naturligvis oplagte deltagere på et kursus. Men de ældre må også godt lege med!

 

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.
Flødebollekursus

Kom til flødebollekursus hos Chokoladekurven

Imponer venner og familie med de lækreste flødeboller med et flødebollekursus hos Chokoladekurven i Thisted

Chokoladekursus

Konditor og flødebollekurser hos AOF

Lær at jonglere med cremede mousser, fyldige chokolader, flødeboller og meget mere til konditor kurser hos AOF i Nordjylland