Vinsmagning, Winemakers dinner og gavekort i Århus, Randers, Skanderborg og Østjylland

Vinsmagning, Winemakers dinner og Vinsmagning gavekort  

Dette er Funguides liste over vinsmagninger, Winemakers dinners og gavekort til vinsmagning i Århus, Randers, Skanderborg og resten af Østjylland

Har du ikke oplevet en vinsmagning med Vnismagning i Århus, så har du ikke levet – plejer vi at sige. Der er rigtig meget sandhed i vin, siger eksperterne, men det vil vi lade dig om at vurdere på en af de mange muligheder for en helt fantastisk oplevelse med Winemakers Dinner. Bor du i Århus, Randers, Ebeltoft eller Skanderborg, så kan du få fornøjelsen af en af de famøse vinsmagninger med Vinsmagning i Århus, hvor du kan smage på både portvin, rødvin, hvidvin, champagne og meget andet lækkert. Er det til en gave, kan du få et gavekort til en vinsmagning for 2, og der er også noget for kvinder. Nyd det med mad til fx en italiensk vinsmagning, hvor der er fokus på de gode og krydrede vine fra Italien, som passer helt perfekt til et måltid. 2016 byder på rigtig mange gode vinsmagninger, så der er rigeligt at vælge mellem af de våde varer. 

Vinsmagning i Århus

Vinen flyder, som åen deler den prægtige by, hvor alle smiler så bredt. Århus er i sandhed en kulturel oplevelsesby, hvor også vinen har berettigelse til at tage sine skridt. Der er et væld af gode restauranter, og der er kommet et bredt udvalg af gode vinsmagninger til. Når vi taler om vinsmagning i Århus, så er vi også nødt til at nævne nogle af de andre østjyske byer, som afholder helt fortrinlige vinarrangementer. Her tæller vi både Randers, hvor der ligger en del vinimportører, men også Skanderborg og Ebeltoft kan mande sig op med nogle helt igennem hæderlige præstationer, som er forbundet med vinsmagning. Skræddersy eventet til jeres ønsker – fx om I er til rødvin frem for alt det andet. Men er I en flok kvinder, så falder hvidvin eller champagne måske mere i jeres smag. Der er i hvert fald rig mulighed for at udvide din egen smagsmæssige vinhorisont.

Nedenstående video giver et god fornemmelse af stemning til en vinsmagning i Århus

Winemakers Dinner og Champagnesmagning Århus

Winemakers Dinner er kendt for sin professionelle tilgang til vine, og det er da også ofte deres fortjeneste, at der bliver afholdt så mange forskellige typer af vinsmagninger i Århus.

Boblerne har altid været kvindernes foretrukne luksus drikkevare, og det er da også den mere dekadente drik, som kvinder betragter som deres livseliksir. Der afholdes rigtig mange gode champagnesmagninger, og der forekommer også events, hvor der er mad på bordet – måske også bare en vinsmagning for 2.

Der er rig mulighed for at købe gavekort til vinsmagning i Århus, og der bliver åbnet op for flasker som rødvin, hvidvin, portvin og champagne, som vi har været inde på. En vinsmagning i 2016 kan sagtens stå på de meget populære vine fra det sydlige Europa, hvor der ikke bliver sparet på power og alkohol. En italiensk vinsmagning byder på nogle af de tunge drenge i klassen, og du kan finde rigtig mange virkelig gode arrangementer, hvor du kan få fingre i selv de bedste og mest flamboyante vine fra Italien.

Vinsmagning Århus er for alle

Du behøver hverken være en rigtig connoisseur eller vinentusiast. Du skal bare møde op med åbent sind og nysgerrige sanser, som er friske på at blive pirret. Med vin kan du virkelig få forkælet dine smagsløg og kærtegnet din tunge og stillet din tilfredshed. In vino veritas – sådan lyder det gamle ordsprog, som oversat betyder; I vin er sandheden. Så vil du have sandheden om livet at vide, og vil du gerne føle og smage på vine fra hele verden, så se at få tilmeldt dig en vinsmagning i Aarhus. Alle kan være med, og du behøver ikke have noget som helst kendskab til vine. Du vil helt sikkert få nye og helt fortræffelige vinbekendtskaber.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-9 af 9 aktiviteter.
gin rom eller vinsmagning i århus eller københavn

Smag gin, rom eller vin med Smagførst i Århus

Smag helt nye sider af gin, rom eller vin hos Smagførst i Århus

Kjaer sommerfeldt vinsmagning

Vinsmagning - Kjaer og Sommerfeldt

Kom til sansemættet fordybelse og nydelse - vinsmagning hos Kjaer og Sommerfeldt i København eller Århus

Oplev dansk vingård nær Kolding

Oplev en dansk vingård nær Kolding

Få rundvisning og vinsmagning på en ægte dansk vingård mellem Kolding og Fredericia

vin-petanque-i-aarhus

Vinsmagning og petanquespil i Aarhus

Kombinér de to bedste ting fra Frankrig: Petanquespil og vinsmagning hos Vin & Petanque i Aarhus

Vinsmagning, Winemakers dinner og Vinsmagning gavekort

Eksklusiv Winemakers dinner og vinsmagning med Phillipson Wine

Kom til landets mest eksklusive Winemakers dinners der afholdes over hele landet.

Vinsmagning, Winemakers dinner og Vinsmagning gavekort

Vinsmagning - Skovgaardvine

Kom til vinsmagninger og vinmesser hos Skovgaardvine der er til stede både på Sjælland og i Jylland

vinsmagning_hos_cold_hand_winery

Vinsmagning og rundtur hos Cold Hand Winery

Oplev nordiske vintraditioner hos Cold Hand Winery i Randers

vinsmagning_hos_cold_hand_winery

Kom til vinsmagning og middag hos Cold Hand Winery

Få en smagsoplevelse udover det sædvanlige når Cold Hand Winery i Randers inviterer til lækker middag og vinsmagning

Camino del Jamas

Camino del JAMAS - Vinsmagning hjemme

Vinsmagning leveret lige til døren. Camino del JAMAS sørger for spanske smagsoplevelser!