Bådudlejning - Lej en båd

Dette er Funguides lister over muligheder for at leje en båd hvad enten det er en speedbåd, RIB båd, sejlbåd, robåd, vandcykel, vandscooter eller anden form for bådudlejning.

Går du med en indre drøm om at blive skipper, eller er du bare fascineret af den friske havgus – så er bådudlejning måske lige noget for dig. Lej en båd, og begiv dig ud på et eventyr med dine nærmeste. Om det er en alternativ ferie eller blot en weekendaffære, er det alt andet lige en god løsning på en sjov oplevelse, som ingen bør være foruden. Er du en lidt større vildbasse, eller elsker du fart og vind i håret – så lej en speedbåd.  Der er mange muligheder, når det kommer til leje af båd. Du kan leje en robåd, RIB båd, vandscooter, sejlbåd, speedbåd og tilmed en vandcykel – alt efter dine personlige behov og ønsker. Kun fantasien sætter grænserne for, hvordan du kan opleve livet på vandet – og så selvfølgelig det faktum, at du skal have et gyldigt certifikat. Men alt taget i betragtning er leje af båd en både sund og spændende oplevelse, som vil være både lærerig og interessant for dine venner, familie og selvfølgelig dig selv. Både når det omhandler sammenhold, men også i forhold til at udskifte den faste landjord med en rokkende båd – tag udfordringen op, og sæt sejlene mod nye eventyr.

En oplevelse til søs når du har lejet en båd

Selvom Danmark er omringet af vand, er det langt fra de fleste, som har været på ferie eller længerevarende ophold til søs. Med frygt for søsyge og trængte omgivelser har udfordringen ved at anskaffe sig en båd eller bestille en bådferie ikke været fristende nok. Derfor er det her muligt at forsøge sig med et midlertidigt ophold til søs. Lej en båd, og undersøg hvorvidt du og din familie er tilhængere af det søde liv til søs.

Der er mange muligheder, når du skal vælge den type båd, som du gerne vil leje. Alt efter formål er der selvfølgelig nogle begrænsninger, men alle er de attraktive, når det kommer til et eventyr på vandet. Lej en speedbåd, og oplev den frihed, der er på vandet, og som kan være svært af finde på landjorden.

Med vind i håret og lyden af båden suse gennem vandoverfladen findes en indre ro, som de fleste ikke troede fandtes. Dette er ikke bare befriende, men i sig selv en helt anden måde at leve livet på. Her findes et utal af speedbåde, som alle er forskellige på sin vis. Mens nogle er forbeholdt en dagstur på vandet, er andre bygget til, at man kan afholde hele sin ferie til søs. Er du mere til den rolige sejltur, kan du med fordel kigge på udvalget af sejlbåde. Her finder du både, som effektivt kan transportere dig over vandet, men hverken er dyre i drift eller larmer nær så meget.

Foruden de større både, som indbyder til en ferie til søs, kan du også vælge en mere simpel løsning, som lægger op til en dagstur på havet. Her tales bl.a. om robåd, RIB båd, vandscooter og vandcykel, som alle kræver knap så meget erfaring, men danner grundlag for en fed oplevelse.