Legeland i København

 

Dette er Funguides liste over Legeland i København, Frederiksbeg og omegn og viser dermed også legeland i Københavns omegn såsom Gentofte, Lyngby, Amager, Greve, Ballerup, Ishøj, Herlev, Rødovre m.fl.

Hvis du ønsker et hurtigt overblik der passer til lige netop dine behov, så skal du kan bruge filtrene lige under teksten. Du kan filtrere legelandene så de passer bedst til dit budget, antallet af personer og den varighed du ønsker at være der. Tryk derefter på den grønne knap og du får et skarpere overblik.

Scroll ned for at se Legeland i København men tryk her for at se Legeland i Nordsjælland

Leder du efter et sjovt legeland i København? Du er kommet til det helt rette sted.

Her på Funguide finder du nemlig en stor og nem oversigt over de bedste steder med legeland. Et legeland kan være en rigtig fornuftig placering til mange forskellige gode oplevelser – f.eks. hvis du ønsker at holde en indendørs børnefødselsdag.

Indendørs legeland i København

Listen indeholder ligeledes alle indendørs legeland i København.

De indendørs legeland i København er et alletiders forslag for en børnefamilie på de regnfulde dage, hvor ungerne stadige er fulde af krudt der skal brændes af.

Der er ofte fuld fart på og masser af nye potentielle legekammerater at finde i de store legeland.

Mange københavnske forældre har også før benyttet sig af et indendørs legeland i København, når der skulle arrangeres en børnefødselsdag. De fleste legeland er nemlig rutinerede i at afholde en børnefødselsdag, som børnene elsker til en rimelig pris.

Du kan klikke dig videre ind her på siden og kigge på de forskellige legelande i KBH, og se deres forskellige priser og åbningstider.

På den måde kan du også hurtigt og nemt finde frem til et legeland i København, som passer til lige præcis dine ønsker. Børn skal selvfølgelig have godt med plads at boltre sig på, og derfor er de fleste legelande også i store størrelser og med masser af muligheder for sjov og leg.

Forældre kan også hygge sig imens hos langt de fleste legelande – Mange af dem tilbyder således mad og cafeteria, hvor du kan sidde og slappe af med en god bog eller hygge med andre forældre, mens ungerne brænder noget krudt af. Det skal være nemt og hurtigt for alle at finde frem til et godt og billigt legeland i København, og derfor har vi valgt at sætte fokus på dette her på Funguide.

God fornøjelse!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-7 af 7 aktiviteter.

Dinos legeland

4000 m2 stort indendørs legeland med afdeling i både Ishøj og Fredericia

Legeland - Grøndal Multicenter

Indendørs legeland med plads til 60 børn ad gangen i København NV

Funtasia Legeland

Indendørs legeland på 850 m2 i Rødovre centrum

Legeland - Ind i frimærket

Museumsbesøg og indendørs legeland det samme sted med beliggenhed på Østerbro

Bertils Legeland på Fisketorvet

Gratis Legeland for de mindste børn belliggende hos Fisketorvet i København

Leo's Legeland

Nordens største legeland er kommet til Danmark. Tag hele familien med i Legeland til enten Odense, Århus, Ålborg eller København.

Happy Legeland i Herlev

Happy Legeland i Herlev