Spa og Wellness ophold - Spadage, kurbad og spabad

Dette er Funguides side om Spa og Wellness. Her finder du oplevelser om spa og wellness ophold, spadage, spabad og kurbad over hele Danmark.

I en stresset hverdag kan det være forfriskende at tage et afbræk fra det hele og vælge en mere afslappet ferie. Med et wellness ophold eller et spa ophold har du mulighed for at få en oplevelse i luksus, uden at skulle bekymre dig om dagligdagens skrupler. Udnyt de muligheder du har for at slappe af i weekender eller ferieperioden, og vælg den personlige pleje alene eller i følgeskab af dine nærmeste. Spa og wellness er ikke kun sundt for din krop, men det er samtidig stabiliserende for både sjæl og forhold. På denne side kan du finde de bedste spa og wellness oplevelser til forholdsvis billige priser, så dig og din veninde eller par imellem kan nyde de beværtede omgivelser i takt med, at I bliver plejet i luksus af wellness eller spa. Vælg eksempelvis et romantisk spabad med din partner, eller plej din krop med den lækre behandling, som et kurophold indebærer. Med en overnatning for 2 eller med et gavekort til et sådant ophold vil du med garanti blive modtaget med kyshånd af enten din partner eller din veninde.

Spabad og Wellness: Faciliteter og behandlinger

En weekend for 2, med veninden eller som par, er noget, vi alle kan trænge til fra tid til anden. Med en travl og stresset hverdag er det nemlig vigtigt, at vi ind imellem tager vare på vores personlige pleje og kropslige velbehag. Overrask eventuelt din partner med et gavekort til et romantisk kurophold, hvor I eller hun kan slappe af, og alene skal tænke på sig selv og sit partnerskab med dig. Der er muligvis ingen bedre terapi end fællesskab, og et sådant ophold vil med garanti virke styrkende for jeres forhold.

Et spa ophold er en af de mest afslappende beskæftigelser, man kan begive sig ud i. Flere af de aktuelle udbydere har ansat professionel guidance i form af en kosmetolog, som kan hjælpe dig med at bearbejde din krop på den mest effektive måde. Et godt eksempel herpå er voksning, manicure og pedicure. Hertil fås også behandlinger som mudderbad, ansigtsbehandling og massage. Alle disse er de elementer i en fantastisk wellness og viser, at et wellness ophold eller et spa ophold indebærer luksus af bedste skuffe.

Hos de fleste af sidens udbydere tilbydes der også overnatning. Dette betyder, at du bliver tildelt et luksuriøst værelse, og hele affæren er en unik oplevelse uden lige. Wellness, spa, og dybdegående behandlinger er alle en del af det lukrative liv, som du kan opleve med din partner ved at invitere denne på et ophold eller give et gavekort hertil. Tag oplevelsen til dig som et ferieophold, hvor du har fri adgang til swimmingpool, sauna og spabad, som det passer dig. Et hotel med spa er ikke hverdagskost, og for de fleste er et sådant kurbad ikke noget, man kan efterligne derhjemme eller andre steder.

Specielt for et hotel med spa er, at flere af disse tilbyder en behandling med doktorfisk. Muligvis virker dette fremmed for dig, men essentielt går det ud på, at din hud renses af fisk, som spiser dødt hud og væv, så din hud bliver ren og blød. Dette er en behandling, som alle fortjener at prøve, og udover at det er sundt, er det tilmed en både interessant og spændende oplevelse. Prøv et fiskespa, og oplev en verden af wellness, som er hverdagen så fjern, at du ville ønske, det var ferie hele året rundt.

Man har kun en krop, så det er med at passe på den.

Weekendophold: Spa, Wellness og Kurophold

De fleste er fan af luksus, og fra tid til anden er det vigtigt, at man vedligeholder sin personlige pleje. Dette kan eventuelt gøres ved at arrangere et wellness ophold, et spa ophold eller et kurophold sammen med din veninde eller din partner. Hermed har du mulighed for at pleje både din krop, dit sind og dit forhold på en forfriskende og afslappende måde. Efter vores opfattelse bør ingen være denne fantastiske oplevelse foruden.

Med en overnatning for 2 eller et gavekort til et par, som du holder meget af, kan du overraske dine nærmeste med en lækker oplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige. Dermed har du mulighed for, til en forholdsvis fornuftig pris, at vise din kærlighed på en måde, hvor du tager afstand til den travle og stressende hverdag.

For par imellem er et kurophold også den perfekte og mest romantiske gestus, man kan tilbyde. På denne måde viser man sin kærlighed, samt at man ønsker at tilbringe kvalitetstid med sin partner. Dette kan være alt fra et weekendophold i ferien til et længerevarende hotelophold eller wellness rejser, hvor kroppen og forholdet er i fokus.

Disse tilbud er oftest befængt med overdåd af luksus. Gennem hele opholdet vil du blive præsenteret for fantastisk beværtning og banebrydende effektive behandlinger i form af både wellness og spa. Alle bør fra tid til anden tage sin partner med på en sådan rejse, og hvad kunne tænkes mere romantisk end en weekend i spabad med den person, man elsker mest i hele verden?

Tag på en eventyrlig rejse ind i den luksuriøse verden, og få dermed en velfortjent pause fra den hverdag, som foruden disse enestående dage kan blive både stressende og utiltalende. Mange tiltag kan virke afstressende fra en travl hverdag, men vi mener, at et ophold i wellness og luksus er en god løsning.

Spaophold for 2 – En god romantisk weekend for par

Et partnerskab afhænger tit og ofte af mere end bare en sammenhængende hverdag. Med et spaophold for 2 har du/I muligheden for at opleve noget ekstraordinært. Med en overnatning i luksus og en spa oplevelse ud over det sædvanlige vil I nemlig blive præsenteret for en verden af wellness.

Ved at give en veninde eller et par et ophold for 2 har du mulighed for at vise en absolut romantisk gestus, til dem du elsker. Her præsenteres en verden af luksus, og du har mulighed for at nyde kropslige behandlinger, samtidig med at du plejer dit forhold i wellness for par. Med et wellness ophold, et spa ophold eller et kurophold graves der dybere i forholdet, end hvad ses i hverdagens tumult.

Spabad og spa generelt er forebyggende for parforhold og er derfor med til at knytte et stærkere bånd mellem folk, som ønsker hinandens selskab på alle tænkelige måder. En af de mest banebrydende scenarier, hvorved et wellness ophold virker essentielt, er, når man er gravid og venter sit næste barn. Hertil er en weekend eller en ferie med ro, væk fra hverdagens stress og jag, noget, der står højt på alle pars ønskeseddel.

Spaophold og Wellness ophold i Danmark

I Danmark er vi gode til at passe på os selv både kropsligt og sjæleligt. Men her er en ledetråd til, hvordan man kan gøre endnu mere ud af sit velvære. Med spa ophold Danmark og Wellness ophold Danmark, har du mulighed for at fordybe dig endnu mere i din personlige pleje og tilmed yde en romantisk gestus til dig, din partner og jeres forhold.

Med et wellness ophold, et spa ophold eller et kurophold tilbydes en verden af luksus. Med de bedste spa og de bedste wellness oplevelser på markedet er det ikke bare en uforglemmelig oplevelse, men dertil også en banebrydende forholdsforstærker, som plejer både din krop og dit forhold. Med spa og wellness vises den del af tilværelsen, som er værd at arbejde resten af dagene for. Hvem ville ikke nyde et spabad med sin bedste veninde eller sin partner, og dertil bare nyde hinandens selskab – uden at skulle koncentrere sig om hverdagens problemer?

Der er mange måder, hvorpå du og din partner kan tage del i denne fantastiske oplevelse. Eksempelvis kan man overraske sin partner med et gavekort til et wellness hotel, hvorved der er mulighed for overnatning og alle mulige former for behandlinger. I dette tilfælde er det en rigtig god ide at undersøge markedet for billige deals og tilbud, så I ikke skal smadre sparegrisen for at komme afsted. Herved kan man få et ophold i luksus, eksempelvis i Jylland eller på Sjælland, uden at det koster det hvide ud af øjnene.

Der findes wellness-, kur-, og spa ophold i hele landet, men blandt andet kan der nævnes følgende byer, hvor den luksuriøse tilgang er specielt fantastisk; Århus, Vejle, Aalborg, København og Køge. Her ved man godt, hvilken betydning wellness har for kroppen og sjælen, og man sætter en dyd i at give en helt essentiel oplevelse af luksus for de besøgende gæster.