Blå mandag 2024 idéer i Herning, Viborg, Silkeborg og Midtjylland

Blå mandag  

Her kan du se en oversigt over alle de spændende oplevelser, der er velegnet som idéer til en blå mandag 2024 i Herning, Viborg, Silkeborg, Skive og Midtjylland. 

Hvis du mangler idéer til din blå mandag, har du fundet det rette sted. Her på siden finder du alle vores bedste og sjoveste forslag til aktiviteter i byer som Herning, Silkeborg, Viborg, Ikast og resten af Midtjylland. Her finder du aktiviteter til din blå mandag i alle kategorier og vores guide kan med sikkerhed hjælpe med at gøre din konfirmation helt uforglemmelig.

Funguide kan hjælpe dig i kontakt med alle arrangører af aktiviteter i Herning, som kan være med til at gøre din dag helt uforglemmelig. Vi samarbejder med både VisitHerning og UngHerning og anbefaler gerne alle områdets steder, oplevelser og hemmeligheder.

Du kan bare vælge et eller flere af vores tilbud her på siden og så er dagen planlagt. På den måde behøver du kun at nyde det hele og have det sjovt med dine venner og veninder. Her på siden kan du blandt andet finde vilde og sjove aktiviteter som bowling, klatring i klatrepark, paintball, lasergame og selv en tur med helikopter over byen!

Du kan også invitere alle du kender med i Funhall og prøve de mange forskellige aktiviteter her. Hos Funguide er det kun fantasien der sætter grænser for din konfirmation og dine blå mandag aktiviteter i Herning.

Nyd din blå mandag 2024 i Herning, Silkeborg, Viborg og Midtjylland

Der er mange ting at lave på sin blå mandag, men det vigtigste er at prøve nogle nye ting, have det sjovt og nyde hele dagen sammen med ens gode kammerater. Du og dine venner kan eksempelvis starte din blå mandag med at gå i en biograf og se en god film og senere på aftenen kan I tage til fest for alle drengene og pigerne – afslut din konfirmation med at hoppe i jeres nye, fede tøj og bliv kørt i limousine hen på et diskotek.

Man har kun blå mandag en gang – det handler om at få det bedste ud af den.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-15 af 15 aktiviteter.

Bowling hos Bowl'n'Fun

Spis, fest og spil bowling hos Bowl'n'Fun. Det er for både store og små. Centre i hele Jylland

Partybus med partykørsel

Få den vildeste fest ombord på én af Partykørsel.dk’s partybusser, der kan køre op til 54 festdeltagere rundt på Jylland og Fyn

Laserhero hos Bowl'n'Fun/Maximum

Indendørs lasergame baner mange steder i Jylland en supergod pris!

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum få en komplet og skræddersyet sjov dag med kolleger, venner og familie til en skarp pris!

Prøv en spikeball-workshop

Lær at spille Spikeball med danmarksmesteren og landstræneren Aske Hammar - Spikeball er sjovt spil, der er nemt at gå til og hvor alle kan være med

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

Flyv i helikopter med Helicompany

Se dine yndlingssteder ovenfra med dine yndlingsmennesker. Flyv med HeliCompanys helikoptere over hele landet

Gå på vandet med Waterballz

Nu kan du prøve at gå på vandet med de populære Waterballz. En sjov og anderledes aktivitet for både børn og voksne.

Bowling hos Videbæk idræts og fritidscenter

Seks moderne bowlingbaner i Videbæk Idræts- og fritidscenter

Minigolf hos Bowl'n'Fun/Maximum

Spil minigolf på lækre, indendørs baner i hele Jylland - fantastisk hyggelig aktivitet til din polterabend, familietur, date eller lignende.

Crazy bumperz fodbold for større grupper med Funballz

Bumperz arrangement for grupper. Kan arrangeres i hele Danmark både indendørs og udendørs af Danmarks mest erfarne udbyder.

Aqua Akvarium og Dyrepark

Kæmpemalle og vandkanoner - besøg Aqua Akvarium og Dyrepark ved Silkeborg i Midtjylland

Bowling hos Herning Bowlinghal

Spis og Bowl, Power Bowl og hold dit arrangement i Herning Bowlinghal!

Bowling hos Big Bowl Brande

Hold dit arrangement med bowling og god mad hos Big Bowl i Brande

Bowcombat med bowcombat.dk

Prøv "paintball med pile" - Supersjove og actionfyldt Bowcombat der udbydes i hele landet.