Fangerne på fortet hos Adventure Games

Fangerne på fortet
Billede
Billede
Billede

Info: Fangerne på fortet

Adresse:
Garderhøjfortet
Garderhøjfort 4
2860 Gentofte

Aarhus:
Vestre Kongevej 10
3260 Viby J

Åbningstider

Hverdage: Arrangementet kan afholdes, når det passer med jeres kalender.

Weekend: Arrangementet kan afholdes, når det passer med jeres kalender.

Åbent: Hele året

Få et gratis tilbud: Fangerne på fortet

“Fangerne på Fortet” har været ét af TV3’s absolut mest populære shows. Deltagerne kom igennem alle mulige og umulige udfordringer for krop og sind, inden de kunne skrabe guldet til sig.

Og nu kan I selv prøve en omgang “Fangerne på fortet” ledet af Adventuregames, der har flere faste lokaliteter i København og Aarhus – men som kan rykke ud mobilt over hele landet.

Arrangementet kan afholdes hele året – er vejret ikke i top, har Adventuregames også flere indendørs lokaliteter.

I skal blot stille 2 hold – og kan så vælge mellem 12 eller 18 udfordringer.

Hvad f.eks. med at overvinde højder, tackle slanger, klare balanceopgaver eller gennemskue, hvad troldmanden siger i sine gåder?

Bare rolig; der er brug for alle på holdet – uanset om man er den gode teamspiller, tænkeren eller muskelmanden.

Sammen kommer I igennem en række udfordringer for at få nøgler og ledetråde. De skal bruges til at komme ind i skattekammeret til sidst og få guldmønterne.

Og som Thomas Mygind, der var vært på tv-showet i sin tid, sagde: “Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet”.

Det er én af de absolut sjoveste og mest anderledes teambuilding-aktiviteter, du kan opleve. Og perfekt til et firmaarrangement eller et festligt privat arrangement.

I denne video kan du se mere om alle de sjove udfordringer, I kan vælge imellem (ps. man kan sagtens helt undgå slanger og edderkopper!):

Priser

Man skal minimum være 15 deltagere for at Fangerne på Fortet kan bookes og man skal regne med mellem 450-550 kr. pr. person + evt. transporttillæg.
Lørdag formiddag kan dog bookes af minimum 10 deltagere.

 

Kontakt

Brug tilbudsformularen her på siden til at kontakte Adventuregames og få mere info og et konkret tilbud på Fangerne på Fortet til dit arrangement.

Du får svar indenfor 24 timer 🙂

Se lignende oplevelser her: