Racehall CPH

Racehall CPH - Gokartbane i taastrup og København
Billede
Billede
Billede

Info: Racehall CPH

Adresse: Bondehøjvej 20
2630 Taastrup

Telefon: 86280170
Sig gerne du har fundet nummeret på funguide.dk når du ringer

Åbningstider

Hverdage: 10.00-22.00

Weekend: 10.00-22.00

Åbent: Året rundt

Få et gratis tilbud: Racehall CPH

Racehall CPH er verdens største indendørs gokartbane beliggende i Taastrup tæt ved København.

Faciliteterne er helt i top med topmoderne gokarts, 1250 meter lang bane, konferencerum og restaurant, der gør banen meget event-venlig.

Banen: Banen er helt unik og verdens største indendørs gokartbane med sine 1250 meter. Oveni har den mere bredde end indendørs baner plejer at have. Det giver langt bedre muligheder for at overhale, hvilket normalt er vanskeligt på indendørs baner.

Derudover har banen ekstra meget gummi i asfalten, så der er bedre vejgreb, og meget fleksible bander, som tager støddet, hvis man ved et uheld er i kontakt med banden.

 

Gokarts: Der er et usædvanlig stort udvalg i forskellige gokarts, der gør det muligt for også børn og handicappede at køre hos Racehall CPH.

Her er en oversigt de 4 typer kvalitets karts, der udbydes:

  • Standard kart: Dinokart i høj kvalitet med tophastighed på 80 km/t.
  • Børnekart: Børn over 120 cm kan selv køre denne kart, der også kan køre op til 80 km/t.
  • Twinkart: Gokart med plads til 2 personer. Føreren skal være over 150 cm høj, men passageren skal blot være minimum 90 cm høj. Twinkarten har ekstra kraft for at kompensere for den ekstra passagers vægt.
  • Handicapvenlig: Kart hvor bremse og speeder sidder i rattet, så nogle grupper af handicappede også kan køre med på lige vilkår.

Børnenes Gokartklub træner hos Racehall CPH hver søndag formiddag.

 

Arrangementer: Racehall CPH er ideelt til mange former for arrangementer. Om du er en lille gruppe eller en meget stor gruppe, så er der plads til dig.  For små grupper afholdes der masser af åbne events, mens hvis I er over 12 personer kan I få banen for jer selv.

Sallie’s Race Lounge er en amerikansk-inspireret restaurant, der ligger på 1. salen i Racehall CPH med udsigt over racerbanen. Der tilbydes også konferencelokaler med plads til ca. 80 personer, så der er gode muligheder for at få mad eller holde forretningsarrangementer kombineret med KBH’s bedste gokartoplevelse

 

Læs mere om banen, faciliteterne og priser på Racehalls website

Brug de grønne knapper under billedet for at komme til websitet.

Få et indtryk af køreoplevelsen med nedenstående video:

Se lignende oplevelser her: