Smagning.com: Eksperten indenfor smagninger

Smagning.com
Billede
Billede
Billede

Info: Smagning.com

Adresse: Kører ud til jeres arrangementer i hele landet
Åbne smagninger i:
København
og
Kolding

Telefon: 24482754

Åbningstider

Hverdage: Tilpasses til dine behov

Weekend: Tilpasses til dine behov

Åbent: Laver smagninger hele året rundt

Få et gratis tilbud af Smagning.com


  Smagning.com er stedet du skal henvende dig til, hvis du ønsker en smagningsoplevelse udover det sædvanlige

  Smagning.com har både i 2019 og 2020 vundet “Best Alcohol Tasting Event Specialists – Denmark” af anderkendte Food & Drink Awards

  Mulighederne er mange, og spænder fra smagning af whisky, rom, gin, cognac og portvin til champagne og særlige arrangementer som whiskymiddage, tequilasmagning, grappasmagning etc. De fleste ønsker kan opfyldes!

  Selvom sortimentet af smagninger er bredt, så er ekspertisen høj, da Smagning.com har tilknyttet mere end 40 scenevante eksperter med hver deres spidskompetencer, så du får den bedste oplevelse.

  Smagning.com laver primært smagninger til lukkede arrangementer over hele landet og har nu også åbnet for ONLINE smagninger for herreklubben eller virksomheden digitalt.

  Smagning.com laver også åbne smagninger flere steder i Danmark.

  Se disse datoer og tilmeld dig på Smagning.coms website.

  Som noget nyt i denne Coronatid arrangerer Smagning.com også jævnligt åbne onlinesmagninger – klik her for at se mere om online smagninger

  Se eksempel på en hyggelig online cocktailsmagning

  Kunderne roser Smagning.com for deres evne til at give en oplevelse udover det sædvanlige med en god blanding af høj faglighed, fremragende kvalitet i smagsprøverne og gode historier serveret med en god lun humor. 

  Så hvis du afholde en polterabend, firmaarrangement, julefrokost eller herreaften og har brug for et lækkert indslag, så er Smagning.com et rigtigt godt bud – der leveres så alle kan være med!

  Læs mere om de enkelte smagninger og arrangementer på Smagning.coms website – brug knapperne under billedet for at komme dertil.

  Priser varierer alt efter arrangementets størrelse, antal deltagere og geografisk placering – Men ring til Smagning.com eller brug formularen i venstre side og få et godt og uforpligtende tilbud på dit arrangement.