Smagning.com: Eksperten indenfor smagninger

Smagning.com
Billede
Billede
Billede

Info: Smagning.com

Adresse: Kører ud til jeres arrangementer i hele landet
Åbne smagninger i:
København
og
Kolding

Telefon: 24482754
Sig gerne du har fundet nummeret på funguide.dk når du ringer

Åbningstider

Hverdage: Tilpasses til dine behov

Weekend: Tilpasses til dine behov

Åbent: Laver smagninger hele året rundt

Få et gratis tilbud: Smagning.com

Smagning.com

Smagning.com er stedet du skal henvende dig til, hvis du ønsker en smagningsoplevelse udover det sædvanlige.

Anerkendt kvalitet og kundetilfredshed

Smagning.com har vundet flere priser i kategorien ”Best Alcohol Tasting Event Specialists” for sine smagninger. Det er din garanti for en høj kvalitet på alle parametre. Men vigtigst af alt: Kunderne roser Smagning.com for deres evne til at give en oplevelse udover det sædvanlige, med en god blanding af høj faglighed, fremragende kvalitet i smagsprøverne og gode historier serveret med en god lun humor. Se selv på Trustpilot.

En verden af smagsoplevelser

Mulighederne er mange, og spænder fra smagning af whisky, rom, gin, cocktails, cognac og portvin til champagne og særlige arrangementer som whiskymiddage, tequilasmagning, grappasmagning etc. De fleste ønsker kan opfyldes!

Eksperter garanterer kvaliteten

Selvom sortimentet af smagninger er bredt, så er ekspertisen høj, da Smagning.com har mange scenevante eksperter med hver deres spidskompetencer, så du får den bedst mulige oplevelse.

Landsdækkende arrangementer

Smagning.com kan afholde smagninger over hele landet.

Perfekt til alle typer af arrangementer

Så hvis du skal afholde en polterabend, firmaarrangement, julefrokost eller herreaften, og har brug for et lækkert indslag, så er Smagning.com et rigtigt godt bud – der leveres så alle kan være med!

Find din næste smagning

Læs mere om de enkelte smagninger og arrangementer på Smagning.coms website – brug knapperne under billedet for at komme dertil.

Fleksible priser

Priser varierer alt efter arrangementets størrelse, antal deltagere og geografisk placering – Men ring til Smagning.com eller brug formularen i venstre side. Skriv hvad du ønsker, og få et godt og uforpligtende tilbud på din egen smagning.