Spil polo hos Copenhagen Polo Club i Nivå

Copenhagen Polo Club i Nivå
Billede
Billede
Billede

Info: Copenhagen Polo Club i Nivå

Adresse: Lyngebæksgårdalle 2990 Nivå

Telefon: 71 72 24 50

Åbningstider

Hverdage: Kontakt os

Weekend: Kontakt os

Åbent: Hele året rundt

Få et gratis tilbud af Copenhagen Polo Club i Nivå


  Hos Copenhagen Polo Club i Nivå kan du lære kongernes spil, polo til hest, helt fra bunden af.

  De veldresserede poloheste er så nemme at ride på, at du kan komme i gang med at spille polo, også selv hvis du ikke har nogen rideerfaring i forvejen.

  Dygtige instruktører lærer dig at spille i små hold, og du kommer hurtigt i gang med dette utroligt sjove og tempofyldte spil.

  Du kan enten få en prøvetime selv, blive medlem – eller hvad med at dele denne særlige oplevelse med en ven eller en date? Det må da siges at være god stil!

  Hvis I er en gruppe, der f.eks. skal fejre polterabend eller afholde et firmaarrangement, kan Copenhagen Polo Club også hjælpe jer. De skræddersyr et fantastisk arrangement med private instruktører. I får en helt uforglemmelig oplevelse i de smukke omgivelser ved Nivå, og kan eventuelt slutte dagen af med et forfriskende glas champagne.

  Polo kan spilles hele året rundt, og vil blive holdt udendørs eller indendørs afhængigt af vejret. Så selv hvis I skulle komme en regnvejrsdag, er arrangementet aldrig i fare.

  Udover at spille polo, kan man også leje de yderst rolige og veldresserede heste til en ridetur langs smukke ridestier i den nordsjællandske natur. Et sikkert hit til en date, et privat arrangement eller et firmaarrangement.

  Du kan læse mere om Copenhagen Polo Club, tid, priser mm., hvis du klikker på knapperne under billedet.

  Se lignende oplevelser her: