Virtual Reality udlejning med Limitless

Billede
Billede
Billede

Info: Limitless VR udlejning

Adresse:
Nørregade 36
1165 København K

Få et gratis tilbud: Limitless VR udlejning


  Limitless VR er eksperter i spændende events, hvor man kan prøve kræfter med Virtual reality spil og oplevelser.

  Limitless har en central placering i København men har også muligheden for at tage udstyret med ud til dig og dit event.

  Du designer selv, hvordan jeres virtual reality oplevelse skal være – kæmp jer igennem adrenalinrusen i de forskellige skydespil, test jeres rytmesans i de medrivende musikspil eller dyk med hvaler og oplev skønheden under havets overflade – helt uden at blive våd!

  Limitless kommer ud til jer med 1 eller 2 instruktører samt 2 komplette udstyrspakker af det bedste VR udstyr, så man kan spille sammen to ad gangen.  Der bliver også sat TV skærme op, så resten af arrangementet kan følge med.

  Ellers er det meningen, at arrangementets deltagere kan gå til og fra og prøve VR. Det gør dette event ideelt til fredagsbarer, fødselsdage, konferencer, julefrokoster o.lign.

  Man behøves ikke på nogen måde at være en gamer for at få en oplevelse for livet. Selv folk som ikke er spilvante vil nemt kunne finde ud af det og have det sjov.

  Priser

  • 2-4 timer: 8.000 DKK ekskl. moms.
  • 4-8 timer: 12.000 DKK ekskl. moms.
  • 8+ timer er efter aftale.

  Kontakt og booking

  Brug tilbudsformularen her på siden til at kontakte Limitless VR ift.

  • Få et uforpligtende tilbud på et fantastisk event
  • Booke et event

  Skriv endelig – Du skal nok få hurtigt svar!

  Hvis I er en mindre gruppe (under 6 personer) og vil besøge Limitless VR café i  København, så kan I læse mere her:  Limitless VR for mindre grupper

  Hvis I er en større gruppe 6+ personer og vil booke Limitless VR café i København til jeres arrangement, så kan I læse mere her:  Limitless VR events

  Se lignende oplevelser her: