Virtual Reality Events hos Limitless i København

Billede
Billede
Billede

Info: Virtual Reality events hos Limitless

Adresse:
Nørregade 36
1165 København K

Få et gratis tilbud af Virtual Reality events hos Limitless


  Limitless VR har central placering i København ved Nørreport og har lækre lokaler, der er ideelle til dit næste arrangement.

  Her kan I leje hele caféen til en meget fornuftig pris – så I har den for jer selv.

  Du designer selv hvordan jeres virtual reality oplevelse skal være – kæmp jer igennem adrenalinrusen i de forskellige skydespil, test jeres rytmesans i de medrivende musikspil eller dyk med hvaler og oplev skønheden under havets overflade – helt uden at blive våd!

  Man kan vælge mellem mange forskellige spil, og kan være op til 8 personer, der spiller imod hinanden ad gangen – så det er også den perfekte oplevelse til polterabenden, firmaarrangementet, den blå mandag eller bare en tur med gutterne eller et andet arrangement.

  Er I flere end 8 er det helt fint. En VR oplevelse være ret intens og derfor vil pauser og skift føles helt naturligt.  Limitless anbefaler at man afsætter 30-45 minutter pr. 6-8 deltagere. Så hvis man f.eks. er 12 deltagere, så giver det god mening at leje caféen 1 – 1,5 time.

  Limitless har samtidig en hyggelig lounge, hvor man kan sidde og hygge mellem spillene og nyde lidt lækkert at drikke, mens man på skærme kan følge med i de andres VR oplevelser.

  Man behøves ikke på nogen måde at være en gamer for at få en oplevelse for livet. Selv folk som ikke er spilvante vil nemt kunne finde ud af det og have det sjov.

  Priser

  • 1 times leje er 3000 kr. inkl moms.
  • 1,5 times leje  4500 kr. inkl moms.
  • 2 timers leje 6000 kr. inkl moms.
  • Efterfølgende halve time koster 1500 kr. inkl. moms.

  Kontakt og booking

  Brug tilbudsformularen her på siden til at kontakte Limitless VR ift.

  • Få et uforpligtende tilbud på et fantastisk event
  • Booke et event

  Skriv endelig – Du skal nok få hurtigt svar!

  Hvis I er en mindre gruppe (under 6 personer) og ikke har brug for at booke hele caféen, så kan I læse mere her:  Limitless VR for mindre grupper

  Hvis I ønsker et VR event afholdt hos jer selv, så kan I læse mere her:  Limitless VR udlejning

  Se lignende oplevelser her: