Bumber ball, Funballz, Bumperz og boblefodbold

BUMBER BALL, FUNBALLZ, BUMPERZ OG BOBLEFODBOLD  

Kært barn har mange navne, men Bumperz, Funballz, bumper balls, bumperfodbold og boblefodbold dækker over den samme sjove oplevelse, hvor man spiller fodbold iført en kæmpe oppustelig plastikbold. Fidusen er, at man ikke kan komme til skade, og derfor kan tackle hinanden uden risiko og samtidig bringer de store plastikkugler en del sjove og kaotiske elementer ind i fodboldspillet. Man kan også vælge at bruge Bumperz boldene til andre sport og spil – de vil “spice” de fleste aktiviteter op. Du har mulighed for at spille fodbold iført de sjove bumber balls i store dele af landet, men særligt i København og Aarhus er der mange gode udbydere af de sjove bolde. Du kan også bruge Funballz til at gå på vandet – det kunne f.eks. være på søerne i København, hvilket også er en oplagt mulighed. Der er masser af sjove oplevelser gemt i de store bolde, og du vil med garanti elske det, når du først har prøvet.

Er du på udkig efter en sjov oplevelse med bumper balls, bumperz og funballz ud over det sædvanlige? Her på Funguide har vi samlet alle de bedste steder at spille boblefodbold eller gå på vandet i de kæmpe bumperz og funballz. Vi har samlet de sjoveste tilbud fra både Århus, København, Odense og resten af landet. Du finder hurtigt et sted med udlejning af bumper balls og funballz til fodbold, eller til at gå på vandet.

Det er en super sjov og anderledes oplevelse, hvad enten du vælger at bruge bumperz og funballz til at gå på vandet ved at være inde i bolden, eller om du bruger den til en hylende morsom omgang boblefodbold, hvor alle spillerne på banen vælter rundt over hinanden, uden at det gør ondt.

Nedenstående er et godt eksempel på hvordan en bumperball oplevelse kan foregå:

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-6 af 6 aktiviteter.
Waterballs - Gå på vandet

Gå på vandet med Funballz.dk

Prøv at gå på vandet med de populære Waterballz hos Funballz. En sjov og anderledes oplevelse for både børn og voksne i små grupper.

Bumper balls, Bumperz, Funballz og boblefodbold

Bumperfodbold hos Amagerstrand fodboldgolf

Prøv Bumperfodbold ved Amagerstrandpark eller prøv de sjove bumberz dragter i en kaossession

Bumberz med Funballz

Crazy bumperz fodbold for større grupper med Funballz

Bumperz arrangement for grupper. Kan arrangeres i hele Danmark både indendørs og udendørs af Danmarks mest erfarne udbyder.

Bumper balls, Bumperz, Funballz og boblefodbold

Bumper balls hos Store Kugler

Leg med bumper balls på mange forskellige måder i Greve

Gå på vandet med Waterballz

Gå på vandet med Waterballz

Nu kan du prøve at gå på vandet med de populære Waterballz. En sjov og anderledes aktivitet for både børn og voksne.

Bumberz med Funballz

Bumber balls med Funballz.dk

Spil fodbold mod alle dine venner eller kollegaer iført de sjove kæmpe bumper balls. Den eneste regel er: Der er ingen regler.