Paintball, Bowcombat & hardball i Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart og Fyn

Paintball  

Dette er Funguides liste over Paintball, Bowcombat og Hardball i Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Blommenslyst og resten af Fyn. 

Paintball er et fantastisk sjovt spil, der lader dig opleve spændingen ved at gå i krig med dine kammerater, mens der heldigvis ikke er andet end et par blå mærker på spil. Et paintballgevær kan godt gøre ondt, men det er stadig et relativt sikkert våben, og specielt med den mængde af sikkerhedsudstyr, som man skal bruge. Man kan derfor roligt begive sig ud på banerne, der ofte har forskellige temaer alt efter, om man ønsker guerillakrig eller en mere åben slagmark. Banerne kan også både være indendørs eller udendørs.

I Danmark skal man dog være fyldt 16 år, for at kunne spille paintball, og reglerne er til, da man stadig godt kan mærke når man bliver ramt med kuglerne, der også fungerer som en markør med maling. Paintball er bestemt en sport, hvor man lynhurtigt får adrenalinen helt op, og det passer derfor perfekt som en herretur, hvor man kan komme ud og afprøve sine egne grænser, og opleve sig selv med våben i hånden.

 
Nulstil formular
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.
Side 1 af 1
Indendørs paintball hos Wilt i Svendborg Fyn
Indendørs Paintball hos Wilt i Svendborg

Indendørs paintball bane i Svendborg med forskellige spiltyper og meget fornuftige priser!

Geografi
Odense og Fyn
Tid
1-2 timer, 2-3 timer
Pris
100-200 kr/person, 200-300 kr/person
Antal
5 - 8, 9+
Køn
Mand
Oplevelse
Action og adrenalin
Sæson
Forår, Sommer, Efterår, Vinter, Indendørs
Begivenhed
Polterabend, Herretur, Firmaarrangement og teambuilding, Julefrokost
Læs mere om Indendørs Paintball hos Wilt i Svendborg
BOWcombat.dk polterabend eller firmafest
Bowcombat med bowcombat.dk

Prøv "paintball med pile" - Supersjove og actionfyldt Bowcombat der udbydes i hele landet.

Geografi
Hele landet
Tid
30-60 minutter, 1-2 timer
Pris
200-300 kr/person, 300-400 kr/person
Antal
5 - 8, 9+
Køn
Mand, kvinde, Familie, Børn
Oplevelse
Action og adrenalin, Sport og spil
Sæson
Forår, Sommer, Efterår, Vinter, Udendørs, Indendørs
Begivenhed
Polterabend, Herretur, Dametur, Familietur, Firmaarrangement og teambuilding, Børnefødselsdag, Blå mandag, Julefrokost
Læs mere om Bowcombat med bowcombat.dk
Viser 1-2 af 2 aktiviteter.
Side 1 af 1

Når man spiller er der visse regler man skal overholde, for at det kan være sikkert. Blandt andet skal man som bekendt bruge masker og andet for at undgå at blive ramt i øjnene eller i åbninger, da det kan forvolde større skade her. Alt dette bliver naturligvis også gennemgået når man kommer derud, hvor der vil være en instruktør.

Skal du til polterabend, lave noget anderledes med virksomheden, eller trænger du bare til at opleve spændingen ved at skyde med et paintballgevær, så er det her helt sikkert noget for dig. Du skal blot overholde et par regler, som en aldersgrænse på 16 år, og man skal bruge en maske, men ellers er der næsten frit spil, når i bliver lukket ind på banen. Derefter er der spænding for alle pengene og adrenalinen pumper, når man jagter hinanden rundt med våben på de forskellige baner, som findes næsten overalt i Danmark. 

Hardball har visse ligheder med Paintball. Man skyder blot ikke med maling, men istedet med små hårde kugler. Hardball våben er også en del anderledes, da de typisk er replikaer af forskellige rigtige våben og derfor er våbenudvalget større. Alt fra Maskingeværer, shotguns, pistoler over til en sniperrifle. Dermed er Hardball ofte også en mere realistisk kampsimulation.