Madlavningskursus, Madkursus og Kokkeskole

Dette er Funguides kategoriside for madlavningskurser, madkurser, kokkeskoler og madskoler i Danmark.

Vi har kategoriseret dem efter geografisk placering – så klik dig ind på det område, hvor du gerne vil på kursus.

Her vil du finde listerne over kokkeskoler og madskoler og vil kunne se hvilke kurser de udbyder.

Lær at lave mad på et madlavningskursus

Udvalget af madlavningskurser er kæmpestort. Ikke mindst pga. populære programmer i tv er interessen for at udbygge sine evner i et køkken steget markant i de seneste år. 

Du kan også lære at lave mad på et madlavningskursus. Her på siden præsenterer vi dig for en samling af kurser, der tilgodeser alle smagsløg. Du kan tage på madkursus og lære om mad for begyndere, finere madlavning, gourmet, indisk, italiensk, thai, vegetar og alt muligt andet. 

Lær at lave mad på et kursus i dit eget tempo. For par er der også gode muligheder. Du kan blive meget klogere på, hvad kurset indebærer, når du klikker dig rundt i udvalget. 

Problemet er faktisk, at man får lyst til at deltage på flere kurser, end man har tid til. Man må vælge efter bedste evne. Der kommer heldigvis altid en ny sæson med nye kurser. 

Det er aldrig for sent at lære at lave mad som thai . Du finder derfor kurser for deltagere i alle aldre. Det kan også være kønsbestemt, hvilket et antal kurser for mandlige deltagere vidner om. 

På nedenstående video kan du se hvordan kan kombinere et Thai madlavningskursus sammen en dejlig ferie med Apollo Rejser:

Og så er det bare helt igennem hyggeligt at være fælles om at lave mad. Hvis du finder det svært at komme i gang derhjemme i dit eget køkken, så går det helt sikkert meget nemmere, når der er nogle at dele oplevelsen med. 

Det vil give masser af glæde for både dig selv, og dem du laver mad til, hvis du tilmelder dig et madkursus. Du kan ligefrem overraske dine gæster, når du serverer retter, ingen anede du havde på dit repertoire – fx indisk mad.

Meyers / Claus Meyer står fx for kurser. Find lige præcis den kokkeskole, der taler mest til dine smagsløg.

Madlavningskursus

 

Madkursus for par og børn

Et kokkekursus kan også være for deltagere i par eller deltagere med børn. Parforholdet kan peppes op på mere end én måde, hvis man sætter tid af til at tage på madlavningskursus sammen. 

Man lærer hinanden at kende på nye måder, når der skal arbejdes sammen i køkkenet. Undervejs i madlavningen går samtalen omkring forskellige emner. Det er således ikke kun de gastronomiske evner, der styrkes under kurset. Følelsen af samhørighed går hånd i hånd med tilberedning af alle mulige lækre retter. 

Italiensk for begyndere er et populært valg, når par lærer at lave mad sammen. De fleste kan nemlig blive enige om, at det italienske køkken rummer utrolig meget lækkert. Og det er slet ikke kun pizza og pasta, det drejer sig om. 

En kokkeskole kan også være skruet sammen, således at både børn og voksne kan deltage. Der ses i den forbindelse eksempler på bedsteforældre, der nyder en ugentlig hyggestund med deres børnebørn i form af et madkursus. 

Stoltheden er stor, når mor eller far smager på de tillærte retter derhjemme. Det er simpelthen kvalitetstid af højeste karat, når de yngre og ældre er fælles om at få tryllet lækker mad frem i køkkenet.

Lær at lave mad sammen med dem, du synes om. De fleste kurser kan skræddersyes efter antal deltagere. Det anbefales at rette henvendelse til kursets arrangører ved spørgsmål. Det er ofte muligt at skrue på et par knapper for at tilgodese flest mulige deltagere. 

Læs om pris, indhold og meget andet ved at gå på udkig i udvalget her på siden. Det er aldrig for sent at lære nye færdigheder i et køkken. Det gør det kun endnu sjovere og let at gå til, når man er fælles om det. 

Madlavningskursus for børn

 

Madlavningskursus for begyndere og mænd

Hvis du ALDRIG har lavet mad før, er det også her, du tager fat. Find et kokkekursus for mænd, der starter helt fra bunden. Du kan således bygge et ganske respektabelt menukort op sammen med ligesindede – sæt i gang!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der generelt findes flere mænd end kvinder, som aldrig har lært at begå sig i et køkken. Derfor udbydes der kurser for mænd, som netop tager udgangspunkt i det.

Hvis man har svært ved at finde ud af, hvor man skal starte op som begynder i et køkken, er det her, du skal kigge nærmere. Du finder kurser, der er bygget op omkring de helt grundlæggende færdigheder. Herefter går det meget lettere, når man fremover finder kogebøgerne frem derhjemme. 

Ønsker man et mere ligeværdigt forhold derhjemme, hvad angår madlavningen, kan man med stor fordel tilmelde sig et madlavningskursus. Det går faktisk ret hurtigt med at lære at tilberede simple retter, når blot man er flere om det. 

Alle instruktører har masser af erfaring i at dele ud af sine evner i et køkken. Ingen spørgsmål er for dumme til at blive svaret på. En kokkeskole for nybegyndere ER vitterligt skruet sådan sammen. Derfra går det dog kun én vej – fremad. 

Italiensk madlavningskursus

 

Madlavning og kokkeskole som teambuilding

Et madkursus kan tilmed nemt bruges til teambuilding for virksomheder. Det kan også være vennegruppen eller familien, der skal ud at tilbringe kvalitetstid sammen på en helt nye og udfordrende måder. 

Find kurser, der gør madlavning til en leg. Teambuilding indebærer, at man skal arbejde sammen for at nå i mål. Der er således mange forskellige roller i et køkken, som skal bestrides – ingen kæde er stærkere end det svageste led! Sammenhold er vejen frem.

Du finder kurser, som finder sted over flere gange – eller blot en enkelt dag. Det er oplagt at krydre firmaarrangementet med noget udover det sædvanlige – måske gourmet?

 

Hvad med:

  • Wildlife cooking, hvor man lærer noget om essensen af gastronomi. Et kokkekursus, der tager udgangspunkt i, hvordan mennesker lavede mad for tusinde af år siden. Der vil helt sikkert være grobund for en aha-oplevelse eller to – også hvis man er vegetar.
  • Lær at lave mad med Meyers / Claus Meyer, hvor du får opskrifter bag lækre retter fra en af Danmarks mest berømte kokke. Det behøver faktisk ikke være så svært, som man tror. Firmaet kan i fællesskab tage hul på de gastronomiske nydelser. 
  • Finere madlavning kan også sagtens være på programmet. Det behøver slet ikke blive kedeligt og stift af den grund. Som teambuilding kan man fx dele sig op i hold, hvor man hver især står for de enkelte retter. Det vil blive en ægte Michelin-pris værdigt, når middagen bagefter afholdes med egne retter som omdrejningspunkt.

Find et madkursus, der vil udfordre firmaets ansatte i forhold til, hvad de er vant til at blive budt på i et køkken. Det er som regel, når man kommer ud på dybt vand, at man lærer hinanden bedre at kende. 

Det er helt oplagt at dele nye ‘hold’ på firmaet i forbindelse med teambuilding. Man kan bryde ud af de vante rammer og danne andre relationer på kryds og tværs. Det er gerne sådan, at alle har et eller andet at byde ind med. Om ikke andet, kan man jo altid tilbyde at stå for opvasken undervejs …

Meyers / Claus Meyer har sat en høj standard. Du kan også kaste dig over kogekunst som på tv. Øvelse gør mester – og intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet.

Italiensk, vegetar, thai, indisk eller finere madlavning som gourmet – for par eller kun for mænd. Find et madlavningskursus, der virkelig batter noget! Læs om pris og tider lige her.

 

Kokkeskole