Vinsmagninger, Winemakers dinner og gavekort til vinsmagning

Er du til lækre og delikate smagsoplevelser inden for vinsmagning, så kan en vinsmagning med Winemakers Dinner kun imponere dig endnu mere. Her får du smagt på rigtig gode vine, som både passer godt sammen med mad, men som også kan nydes isoleret. Du kan få vinsmagnings gavekort til Winemakers Dinner, som vil tage dig gennem et fortryllende univers af portvin og champagne, men også det mere velkendte, herunder rødvin og hvidvin.

Champagne er et hit blandt kvinder, som er helt pjattede med de gyldne bobler. En 2016 vinsmagning kan byde på lidt af hvert, men en ting er helt sikkert – du går hjem med fornyet viden om de vine, du har smagt, og du vil naturligvis få appetit på mere. Har du aldrig været til vinsmagning før, så skal det ikke afskrække dig. For det kræver ingen basal viden om vin.

Du skal bare have din nysgerrighed med, og så skal du være åben for nye indtryk. Vin er et godt samlingspunkt for mennesker fra alle samfundslag, og det giver altid en ret fantastisk atmosfære. Så kom glad til vinsmagning med Winemakers Dinner og opdag nye sider af en verden, som kun de allermest nysgerrige rigtigt bliver lukket ind i.

Vinsmagning og mad – Winemakers Dinner

I vin er sandheden – sådan lyder det famøse ordsprog; “In vino veritas”. Det kan der være noget om. For der plejer altid at blive udvekslet en masse kloge ord blandt deltagerne til en vinsmagning. Rigtig klogt bliver det for alvor, når du kombinere en vinsmagning med mad og laver en winemakers dinner. Det inkluderer ofte anretninger af mad, som går særdeles godt til de vine, du bliver præsenteret for. Vinsmagning og mad er en genial sammensætning, som man ikke behøver at være hverken connoisseur eller vinentusiast for at kunne nyde.

Winemakers Dinner er et lækkert koncept når det kommer til vinsmagning, og de rammer virkelig hovedet på sømmet med deres valg af vine og mad. Uanset om det er portvin, rødvin, champagne eller hvidvin, så er det vin af usædvanlig høj kvalitet, som elskes af alle. Kvinder er ret begejstret for champagne og hvidvin, hvorfor de får den helt rigtige sammensætning til dette.

Deals & Gavekort til vinsmagning og mad

Du kan få rigtig mange gode tilbud og en fordelagtig deal på et gavekort til vinsmagning og mad – og du kan selv vælge, om det skal være vin fra Italien, eller om det skal være spansk. Du vælger jo bare selv den vinsmagning, som falder bedst i din smag. Californien er kommet godt efter med nogle klassevine, som gennem de senere år er blevet prisbelønnet og rost til skyerne af de ellers så krakilske anmeldere. Italiensk, spansk eller noget oversøisk. Vælg dine favoritter, men vores anbefaling går klart på, at du ser dig om efter nye eventyr. Det kan jo være, du forelsker dig i vine, du aldrig har smagt før. Og du vil vel nødigt gå glip af nye og store eventyr på grund af frygten for at prøve noget nyt, vel? Prøv noget nyt og opdag en helt ny verden, som er nem at rejse til – og så smager den ualmindeligt godt! Prøv vinsmagning med mad.

Smag på livet gennem vin

Du kan komme rigtig langt omkring ved at smage vine fra hele verden. Du behøver ikke rejse fysisk, men du kan nøjes med at tage på en mental, følelsesmæssig og smagsmæssig rejse gennem Europa og videre til Australien, Sydamerika og Sydafrika – for blot at nævne nogle. I Europa har vi altid været skarpe til at fremstille nogle af de allerstørste vine gennem tiden. Spørger du franskmændene, så er det vinens land, og de mest ædle druer gror på vinstokke i Bourgogne eller Bordeaux. I virkeligheden er de slet ikke så langt væk.

For med en Winemakers Dinner, så tager du den hurtige rejse til flere lande og smager på hver deres islæt, aromaer, kulturer og nuancer. Vin er kompliceret, men ikke mere kompliceret, end at du kan få en rigtig god vinsmagning uden nogen som helst viden om vin. Tag med til Italien og nyd en stor rødvin fra Toscana – eller nye en spansk vin fra solkysten. Smag på livet gennem vin og få et smagfuldt indblik i et fantastisk univers, som holder de gamle traditioner i hævd.

Hvordan man bedste smager på vin demonstreres i denne lille video:

Vinsmagning hjemme i privaten

Skal der ske noget nyt, og er I trætte af de samme gamle ting, som I har lavet igen og igen? Så skal I prøve en vinsmagning hjemme i jeres egen bolig. Det er simpelthen muligt at få bragt en vinsmagning ud til eget hjem, og det kan foregå på alle niveauer – også for begyndere. Få en mere privat vinsmagning hjemme i jeres hus og få et kursus i rødvin, hvidvin, portvin og champagne.

Mange udbydere af vinsmagning kan man få til at afholde en vinsmagning hjemme hos jer selv, så hvordan det praktisk talt løber af stablen – det er op til jer at vurdere.

I kan udfylde et skema, hvor I angiver, hvor det skal holdes. Så er det til en polterabend, så er det klart optimalt at holde en vinsmagning hjemme hos en af deltagerne, da tiden er knap, og der er mange ting, der skal nås.

At have den mulighed at få bragt en vinsmagning ud – det imødekommer virkelig nogle unikke behov og viser forståelse for, at folk ikke altid har tid til at troppe op på en bestemt adresse.

Det er derfor et smart koncept, der tilgodeser dem, der ønsker et mere privat arrangement efter arbejde eller måske en herreklub, som helt gratis gerne vil have en vinsmagning hjemme i eget hjem. Så er der også mulighed for, at det kan gå lidt mere vildt for sig, og det kan sikkert arrangeres med arrangøren, at der er rigeligt med våde varer, og at I ikke spytter ud.

Der findes et væld af fantastiske udbydere, som tilbyder gavekort til vinsmagning til fx polterabend. Men det er ganske unikt, at du kan få et kursus bragt lige til døren, hvor du kan lære meget mere om rødvin, hvidvin, champagne og portvin. Husk, at du overhovedet ikke behøver at vide noget om vin – du booker bare – så kommer den fornødne viden med vinen og indtagelsen heraf.

Nogle fordele er der ihvertfald ved at holde vinsmagningen hjemme. En Vinsmagning er ofte en lidt kulturel oplevelse også, men med en vinsmagning derhjemme kan man bedre give den fuldt gas, hvis man ønsker det.

Så slipper man for pinlige scener i offentligheden som f.eks. i nedenstående video: