Bondegårdsbesøg og besøgsgård

Bondegårdsbesøg og besøgsgård  

Dette er Funguides liste over besøgsgårde og mulighederne for bondegårdsbesøg i hele Danmark inkl. Nordsjælland og Sjælland.

Leder du efter gode steder til bondegårdsbesøg eller en besøgsgård i Nordsjælland eller Sjælland, så er du kommet til det rette sted. Her har vi en bred palette af unikke muligheder for et besøgsgård besøg på en bondegård og bondegårdsferie, hvor du kan opleve mange spændende ting med familien. Vi har samlet en liste over besøgsgårde og bondegårdsbesøg i både Nordsjælland og generelt hele Sjælland, herunder Albertslund, Amager og Frederiksværk.

I Remiseparken kan du fx opleve dværggeder, en bondegård, landbrug, økologi, alle dyrene på landet og meget andet. Så er du til Arla, en økologisk bondegårdstur, bondegårdsbesøg nær København eller bare et rigtigt hyggeligt gårdbesøg i Nordsjælland og Sjælland, så har vi her nogle rigtig gode forslag til dig. Vi er eksperter i at opgrave og formidle gode muligheder for naturskønne oplevelser, som dig og hele familien kan nyde i fulde drag.

Tag et kig blandt vores helt unikke og spændende bondegårdsbesøg, som du kan tage familien med på. Der er rig mulighed for bondegårdsferie med dyrene på landet, masser af økologi og en frodig, grøn natur, som bare gør en glad i låget. Der masser af berigende oplevelser, der kan give forfriskende ny energi og et frisk pust af landligt idyl og smuk natur. Kig her på siden og besøg en bondegård.

 

Bondegårdsbesøg og besøgsgårde i Nordsjælland og København

Leder du og din familie efter en rigtig sjov, hyggelig og ikke mindst spændende besøgsgård til bondegårdsbesøg? Så har vi nogle rigtig gode muligheder til jer her i Nordsjælland og Sjælland – herunder også Amager, Albertslund og Frederiksværk.

På en besøgsgård eller på den nærmeste bondegård kan du se masser af dejlig natur, dyrene på landet, Arla og økologi, dværggeder og meget andet økologisk, hvilket alle er ting, som hører sig til en rigtig skøn bondegårdstur.

Her får I helt unikke muligheder for bondegårdsbesøg nær København og gårdbesøg/bondegårdsferie, der kan gøre jeres dag rigtig hyggelig og lærerig ift. bondegårdsbesøg og økologiske madvarer.

Få jer en sund, sjov og opløftende naturoplevelse og besøg en bondegård nær Albertslund, Amager, Frederiksværk eller Remiseparken.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-10 af 10 aktiviteter.
Tyrsgaard

Tyrsgaard

Tyrsgård er en hyggelig besøgsgård med smukke omgivelser, dejlige dyr og en hyggelig café

Skortskær besøgsgård

Skortskær besøgsgård

Besøg den charmerende gård Skortsgård i Havnsø mellem Kalundborg og Holbæk. Dejlig natur, søde dyr og endda muligheder for overnatning.

Bondegårdsbesøg og besøgsgård

Bondegårdsbesøg Søsterbromølle

Flet en kurv på besøgsgården Søsterbromølle ved Hillerød når du er færdig med at klappe dyr

Birkegårdens haver

Birkegårdens haver

Oplevelser for hele familien nær Sorø og Slagelse: I Birkegårdens Haver ser mor på blomster, børnene klapper dyr og far griller!

Bondegårdsbesøg og besøgsgård

Grønnehavegård Besøgsgård

Gamle danske husdyr på naturskønne besøgsgården Grønnehavegård ved Frederiksværk

Bondegårdsbesøg og besøgsgård

Bondegårdsbesøg på Toftegården

Maren malkeko og gumpehøne på besøgsgården og bevaringscenteret Toftegården i Albertslund

Bondegårdsbesøg og besøgsgård

Bondegårdsbesøg på Smidstrup-farmen

Klø en gris bag øret og se en dyrefødsel på Smidstrup-farmen ved Gilleleje i Nordsjælland

Tothavens Besøgsgård

Besøg Nordsjællands mest idylliske besøgsgård med masser af dyr og mulighed for trækturer på pony! Tothaven ligger tæt på Hundested.

Bondegårdsbesøg og besøgsgård

Barresøgaard Besøgsgård

Alle sanser i brug på besøgsgården Barresøgård ved Lynge

Bondegårdsbesøg og besøgsgård

Bonderen Besøgsgård

En urban bondegård "Bonderen" gemt midt på Amager