Bowling i København

Bowling og bowlingbaner  

Hvis du leder efter en god oversigt over mulighederne for bowling i København og områderne omkring, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på Funguide har vi samlet en god og overskuelig liste over de forskellige bowlingcentre i Københavnsområdet. 

Her på Funguide kan du hurtigt og nemt finde et godt bud på bowling i København og områderne omkring København. Vi har valgt at samle alle de populære bowlingcentre og lignende steder, som tilbyder bowling af forskellig art.

Du kan læse om de enkelte tilbud og muligheder for bowling i København samt hvilke aktiviteter ekstra ydelser, de enkelte steder tilbyder.

Du har f.eks. mulighed for at prøve natbowling på oplyste baner, bowling med sport på storskærm ved siden af samt en række andre spændende muligheder.

Der er mange steder, hvor du kan tage familie eller venner med ud at spille bowling i København, og med listen herunder kan du nemt danne dig et godt overblik. Der er også et godt og bredt udvalg, hvad angår prisklasser, antal spillere samt en række andre filtreringsmuligheder – dermed findes der noget for enhver smag herunder.

Bowling kan være en sjov oplevelse i mange sammenhænge, og du kan både invitere kæresten, venner, familie eller kollegaer med ud at bowle.

Bowling til børnefødselsdag i København

På listen oven for har vi samlet centre fra alle steder i København lige fra Taastrup og Amager til Rødovre, Glostrup og resten af København. Bowling i København kan også fungerer som en super fed måde at varme op på med vennerne og veninderne, inden man suser videre i byen til en cool bytur med fest og farver. Man kan også booke en bowlingbane til at holde sit barns børnefødselsdag og invitere klassekammeraterne med til en sjov og anderledes fødselsdagsfest. Som noget ekstra tilbyder mange af de steder, som vi repræsenterer her på siden, faktisk også en række andre spændende og sjove aktiviteter ud over bowling – alt lige fra spisning og legeland til minigolf og svømmehal.

Bowling til event i København

Bowling i København kan skabe nogle rigtig gode rammer for alt lige fra en rund fødselsdag eller en firmafest til en hyggelig date eller en rigtig herretur. Vidste du for eksempel, at nogle bowlingcentre tilbyder spændende og flot natbowling, hvor alt lyset slukkes, og banerne lyses op af lamper i flotte farver, mens der spilles fed musik? Eller at de fleste bowlingcentre i København også tilbyder lækker mad i deres egen restaurant eller café? Der er med andre ord rigtig mange forskellige muligheder for arrangementer og oplevelser, som kan inkludere en tur i bowlingcentret.

Her er et godt eksempel på hvordan det kan se ud i en bowlinghal der spiller op til fest:

Mangler du et sted at spille bowling i København? Der er utrolig mange gode muligheder, og også en hel del forskellige muligheder, hvad angår specielle arrangementer, antal baner og selvfølgelig priser – brug listen længere oppe på siden.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-8 af 8 aktiviteter.
Bowling DGI byen

Bowling og Shuffleboard - DGI Byen

DGI Byen har 16 bowlingbaner med lounge, bar og restaurant og med kun 50 meter til Hovedbanegården er DGI Byen det oplagte valg, næste gang I skal bowle.

Bowling og bowlingbaner

Cecilies Taastrup

Bowlingcenter i Taastrup

Bowling og bowlingbaner

Glostrup Bowlingcenter

Hos Glostrup Bowling center er der fokus på den professionelle oplevelse

Bowling og bowlingbaner

Rødovre bowlinghal

Bowlingcenter i Rødovre

Bowling og bowlingbaner

Ballerup Bowling

Bowling i Ballerup med 20 bowlingbaner

Bowling og bowlingbaner

Bowling - Grøndal Multicenter

20 bowlingbaner i København NV

Bowling og bowlingbaner

Bigbowl i Valby

Bigbowl i Valby har 22 bowlingbaner og mange tilbud

Bowling og bowlingbaner

Bowling - Funcity

Funcitys bowling er med lækre biografstole og med sport på storskærm. Funcity har 12 bowlingbaner