Legeland i Kolding, Fredericia, Vejle, Horsens og Trekantsområdet

 

Er du på udkig efter legeland i Horsens, Vejle eller Kolding?

Vi har samlet de bedste legelande i Trekantsområdet, og det gælder, uanset om du leder efter et sjovt legeland i Horsens, Vejle, Kolding, Fredericia, Kolding eller Billund.

Kig nedenstående liste med gode udbydere i trekantsområdet – Eller du kan gå til vores side omkring legeland i Danmark

Indendørs legelande er dejlige på en regnvejrsdag.

Et indendørs legeland i Trekantsområdet er ikke svært at finde, der findes nemlig en pæn del af disse, og vi har samlet de bedste steder her på Funguide. Du kan holde børnefødselsdag med sjov, leg, mad og alt andet nødvendigt for en vellykket oplevelse for både børn og forældre.

Når du har fundet dit udvalgte legeland i Horsens, Kolding, Fredericia eller Vejle, så kan du klikke dig videre ind under de enkelte steder her på siden for at læse mere om deres åbningstider, priser, faciliteter, legelandet og meget mere. Du vil også kunne se, om det pågældende legeland har mulighed for Wi-Fi eller andre fordele for forældrene.

Det kan være rart, når man som forældre kan koble lidt fra i legelandets café eller restaurant med en kop kaffe og en omgang arbejde på bærbaren, mens ungerne leger og brænder en masse god krudt af.

 

Hold dit barns fødselsdag i et legeland

Blandt de mange muligheder for et godt legeland i Trekantsområdet, hvad enten det er et legeland i Fredericia, Vejle, Kolding eller Horsens, er der bl.a. Dinos legeland, Leo’s Legeland, Horsens Legeland og mange, mange flere gode steder, hvor du kan holde en indendørs børnefødselsdag i et legeland.

Det behøver naturligvis ikke være i anledning af en børnefødselsdag – det kan også sagtens være en hyggelig familietur med ungerne. F.eks. ligger et af de sjoveste legelande i Trekantsområdet, det er nemlig Monky Tonky Land i Lalandia Billund.

Her kan hele familien koble fuldstændig fra i en dag, en weekend eller endda en hel uge. Der er både badelande, restauranter, shoppingmuligheder og naturligvis et dejlig stort legeland for dine børn.

Der er også muligheder for at finde et legeland i Vejle hos Bowl’n’fun, et legeland i Kolding også hos Bowl’n’fun, samt et legeland i Horsens hos Bowl’n’fun Horsens – Denne kæde af bowlingcentre gør det muligt at kombinere et rigtig sjovt spil bowling med hele familien, mens ungerne kan give den gas og få fyret en masse krudt i det tilhørende legeland i Trekantsområdet.

Du kan klikke dig ind under oversigten her på Funguide og finde et legeland til nogle priser og med åbningstider, som passer lige præcis til din familie, din situation og dine ønsker.

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-8 af 8 aktiviteter.
en-dag-i-wow-park-billund

En dag i WOW PARK Billund

Monky Tonky Land i Lalandia Billund

Kæmpe legeland hos Monky Tonky Land i Lalandia i Billund.

Leo's Legeland

Nordens største legeland er kommet til Danmark. Tag hele familien med i Legeland til enten Odense, Århus, Ålborg eller København.

Legeland hos Bowl'n'fun Kolding

Kæmpestort og sjovt legeland hos Bowl'n'fun i Kolding.

Dinos legeland

4000 m2 stort indendørs legeland med afdeling i både Ishøj og Fredericia

Legeland hos Bowl'n'fun Horsens

Happies Hule - 3 etagers stort legeland hos Bowl'n'Fun i Horsens.

Legeland hos Bowl'n'fun Vejle

Happies Legeland – Legeland på over 1.000 m2 hos Bowl'n'Fun i Vejle.

Horsens Legeland

Stort legeland med egen café i Horsens.