Polterabend i Aalborg, Frederikshavn, Hobro og Nordjylland

Polterabend billede 1  

Skal du arrangere en anderledes og perfekt polterabend i Aalborg og Nordjylland, så er du havnet det rette sted.

Vi har samlet de bedste forslag og idéer til en polterabend i Aalborg og Nordjylland.

Hvad enten du skal arrangere en polterabend for mænd eller kvinder eller en billig polterabend, som stadig skaber fest, glæde og gode minder, så har vi også samlet en række gratis og billige oplevelser til dig lige her. 

Brug vores filterfunktionen, som gør det nemt og overskueligt for dig at finde frem til de helt rigtige aktiviteter til dit budget, deltagerantal etc.

En polterabend kan både indeholde udklædning, lege, fart over feltet, action eller kreative indspark, og det er helt op til dig at vælge, hvilke oplevelser og aktiviteter her på siden, du foretrækker.

Vi har samlet det bedste af det bedste fra både Aalborg, Frederikshavn, Hobro, Skagen og de øvrige byer i Nordjylland, så der er rigeligt at vælge imellem.

Du kan også sammensætte dagen således, at det bliver en blandet og anderledes polterabend med alt lige fra chokoladekursus eller gokart til windsurfing eller natbowling.

Polterabend ideer og aktiviteter

 

Polterabend aktiviteter Aalborg: Gode idéer og forslag

Til polterabend Aalborg er der heldigvis rigeligt med fristende og sjove ting at tage sig til. Her på siden finder du et stort udvalg af inspiration til oplevelser for både mænd og kvinder. 

Hvis I mangler idéer, kan I med fordel klikke jer rundt i vores oversigt. Der er noget for enhver smag og alder. Det behøver ikke være vildt og voldsomt til et polterabend – men det kan det naturligvis sagtens blive, hvis I ønsker det!

Et polterabend Aalborg eller i Nørresundby kan sammensættes på lige den måde, man vil have det. Paintball og Gocart er meget populære aktiviteter for mænd – mens wellness og croquis måske passer bedre til kvinder. Der er dog ingen, der siger, at man behøver holde sig til de mest traditionelle valg. 

I kan finde masser af forskellige forslag til en uforglemmelig polterabend. Her nævner vi bare: Virtual reality, Escape room, lasergame, ballonflyvning, ginsmagning, Waterballz, svæveflyvning, bådtur, faldskærmsudspring, djævleræs, pølsevogn og Murder Mystery Dinner. 

Men det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser!

Piger på polterabend

 

Polterabend aktiviteter i det øvrige Nordjylland

Hvordan sammensætter man så en fuldstændig fantastisk polterabend Nordjylland? 

Jo, der er ihvertfald rigeligt at tage sig til, hvis man bor i nærheden af eller i Hjørring, Skagen, Løkken, Frederikshavn eller Brønderslev. 

En polterabend Nordjylland starter med et planlægningsmøde, hvor alle gode og mindre gode idéer kommer på bordet. Dernæst arbejder man sig frem imod hvilke ting, der egentlig vil passe allerbedst til den forestående polterabend. 

Der er som regel stor forskel på, om det er en polterabend for en mand eller kvinde. Vejret og årstiden spiller i høj grad også ind. Udendørsaktiviteter er et sikkert hit, når sommeren er over os. Men hvad hvis regnen står ned i stænger? Måske skal der både laves en plan A og plan B.

polterabend-sjov-fejring-quiz-aktivitet

 

Tag højde for helt specifikke ønsker

Hvis budgettet og omstændighederne tillader det, kan man tage højde for særlige ønsker fra brudens eller gommens side. Hvis han/hun altid har snakket om lysten til udspring i faldskærm, tur i svævefly eller noget andet vildt, kan dette være lejligheden, hvor det bliver ført ud i livet. 

Med mange deltagere til et polterabend kan man slå sig sammen og gøre ting mulige, da I  er flere til at dele regningen. I kan sørge for en helt igennem uforglemmelig dag for festens midtpunkt. 

Det kan også sagtens være, at det hele ikke behøver være så bekosteligt. Et mindre budget kan sagtens føre til en dag, som ingen glemmer. Det vigtigste er, at alle morer sig og kan følge med. Det er da også på plads med ‘drillerier’ og en smule grænseoverskridende ting, hvis brud/gom kan tåle mosten. 

Start jeres forberedelser til polterabend i oversigten her på siden. I finder en bred samling af ting, som vil passe ind i rigtig mange programmer. Der er noget til alle årstider samt smag og behag.

Lad festlighederne begynde!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 43 aktiviteter.

Ballonflyvning med Dreamballoon

Åben Maj 2021: Uforglemmelig ballonflyvning med DreamBalloon – Letter fra områder i hele landet.

Lækre smagninger med Smagning.com

Åben igen: Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m. Nu også med ONLINE smagninger

Zagadka Escape Games i Aalborg

Åben pr. 21 Maj 2021: Escape game i Aalborg - Arbejd sammen om at løse spor og gåder under tidspres - Vælg mellem 2 forskellige escape rooms.

Lasergame hos Funcenter Aalborg

Åben 21 Maj 2021: Prøv Lasergame indendørs og udendørs hos Funcenter Aalborg

Crazy bumperz fodbold for større grupper med Funballz

Åbent April 2021: Bumperz arrangement for grupper. Kan arrangeres i hele Danmark både indendørs og udendørs af Danmarks mest erfarne udbyder.

Gå på vandet med Waterballz

Åben April 2021: Nu kan du prøve at gå på vandet med de populære Waterballz. En sjov og anderledes aktivitet for både børn og voksne.

Funcenter Escaperooms

Åben 21 Maj 2021: Spændende escaperooms hos Funcenter i Aalborg - 3 indendørs og 1 udendørs.

Polterabend hos Wilt i Aalborg

Wilt i Aalborg er specialister i at afholde polterabend for mænd og kvinder og har nogle rigtige gode pakketilbud

Escape Room hos Wilt Aalborg

Åben pr. 21 Maj 2021: 4 sjove og udfordrende Escape rooms i Aalborg SV hos Wilt Eventcenter

Virtual Reality Wilt Aalborg

Åben pr. 21 Maj 2021: Prøv Virtual Reality hos Wilt eventcenter i Aalborg

Funcenter Aalborg

Åben 21 Maj 2021: Besøg Aalborg og sjoveste action og eventcenter med mere end 25 forskellige aktiviteter for personer i alle aldrer!

Lasergame hos Wilt Aalborg

Åben pr. 21 Maj 2021: Indendørs Lasergame bane i Aalborg til en rigtig god pris!

Funcenter Paintball

Åben 21 Maj 2021: Spændende escaperooms hos Funcenter i Aalborg - 3 indendørs og 1 udendørs.

RIBbådtur med RIB-IT

Rundsejlads i Aalborg, Århus og Læsø. Foregår i RIB båd med højhastighed!

Prøv svæveflyvning

Få den ultimative oplevelse som passager i et svævefly over Viborg, Herning eller Aalborg.

Faldskærmsudspring hos Nordjyllands Faldskærmsklub

Faldskærmsspring udført som tandemspring hos Nordjyllands faldskærmsklub i Aars

Ginsmagning hos Tranum Mølle Destilleri

Gin i en klasse for sig - kom til lækker ginsmagning hos det historiske Tranum Mølle Destilleri i Brovst.

Ginsmagning hos Ginbutikken

Ginbutikken tilbyder skræddersyet ginsmagning direkte hjemme hos dig - så bliver det ikke mere luksuriøst! Obs:Minimum 8 deltagere.

Djævleræs med Motorsport Nordjylland

På Nysumbanen mellem Randers og Aalborg kan du prøve Zulus Djævleræs sammen med Motorsport Nordjylland

Gå amok i en pølsevogn

Spis alt hvad du kan i en pølsevogn sammen med en ven. I har 60 minutter.

Murder Mystery Dinner med Midgaard Event

Middage med mordmysterier giver dit arrangement en helt særlig stemning. Afholdes over hele landet.