Polterabend i Aalborg, Frederikshavn, Hobro og Nordjylland

Polterabend billede 1  

Skal du arrangere en anderledes og perfekt polterabend i Aalborg og Nordjylland, så er du havnet det rette sted.

Vi har samlet de bedste forslag og idéer til en polterabend i Aalborg og Nordjylland.

Hvad enten du skal arrangere en polterabend for mænd eller kvinder eller en billig polterabend, som stadig skaber fest, glæde og gode minder, så har vi også samlet en række gratis og billige oplevelser til dig lige her. 

Brug vores filterfunktionen, som gør det nemt og overskueligt for dig at finde frem til de helt rigtige aktiviteter til dit budget, deltagerantal etc.

En polterabend kan både indeholde udklædning, lege, fart over feltet, action eller kreative indspark, og det er helt op til dig at vælge, hvilke oplevelser og aktiviteter her på siden, du foretrækker.

Vi har samlet det bedste af det bedste fra både Aalborg, Frederikshavn, Hobro, Skagen og de øvrige byer i Nordjylland, så der er rigeligt at vælge imellem.

Du kan også sammensætte dagen således, at det bliver en blandet og anderledes polterabend med alt lige fra chokoladekursus eller gokart til windsurfing eller natbowling.

Polterabend ideer og aktiviteter

 

Polterabend aktiviteter Aalborg: Gode idéer og forslag

Til polterabend Aalborg er der heldigvis rigeligt med fristende og sjove ting at tage sig til. Her på siden finder du et stort udvalg af inspiration til oplevelser for både mænd og kvinder. 

Hvis I mangler idéer, kan I med fordel klikke jer rundt i vores oversigt. Der er noget for enhver smag og alder. Det behøver ikke være vildt og voldsomt til et polterabend – men det kan det naturligvis sagtens blive, hvis I ønsker det!

Et polterabend Aalborg eller i Nørresundby kan sammensættes på lige den måde, man vil have det. Paintball og Gocart er meget populære aktiviteter for mænd – mens wellness og croquis måske passer bedre til kvinder. Der er dog ingen, der siger, at man behøver holde sig til de mest traditionelle valg. 

I kan finde masser af forskellige forslag til en uforglemmelig polterabend. Her nævner vi bare: Virtual reality, Escape room, lasergame, ballonflyvning, ginsmagning, Waterballz, svæveflyvning, bådtur, faldskærmsudspring, djævleræs, pølsevogn og Murder Mystery Dinner. 

Men det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser!

Piger på polterabend

 

Polterabend aktiviteter i det øvrige Nordjylland

Hvordan sammensætter man så en fuldstændig fantastisk polterabend Nordjylland? 

Jo, der er ihvertfald rigeligt at tage sig til, hvis man bor i nærheden af eller i Hjørring, Skagen, Løkken, Frederikshavn eller Brønderslev. 

En polterabend Nordjylland starter med et planlægningsmøde, hvor alle gode og mindre gode idéer kommer på bordet. Dernæst arbejder man sig frem imod hvilke ting, der egentlig vil passe allerbedst til den forestående polterabend. 

Der er som regel stor forskel på, om det er en polterabend for en mand eller kvinde. Vejret og årstiden spiller i høj grad også ind. Udendørsaktiviteter er et sikkert hit, når sommeren er over os. Men hvad hvis regnen står ned i stænger? Måske skal der både laves en plan A og plan B.

polterabend-sjov-fejring-quiz-aktivitet

 

Tag højde for helt specifikke ønsker

Hvis budgettet og omstændighederne tillader det, kan man tage højde for særlige ønsker fra brudens eller gommens side. Hvis han/hun altid har snakket om lysten til udspring i faldskærm, tur i svævefly eller noget andet vildt, kan dette være lejligheden, hvor det bliver ført ud i livet. 

Med mange deltagere til et polterabend kan man slå sig sammen og gøre ting mulige, da I  er flere til at dele regningen. I kan sørge for en helt igennem uforglemmelig dag for festens midtpunkt. 

Det kan også sagtens være, at det hele ikke behøver være så bekosteligt. Et mindre budget kan sagtens føre til en dag, som ingen glemmer. Det vigtigste er, at alle morer sig og kan følge med. Det er da også på plads med ‘drillerier’ og en smule grænseoverskridende ting, hvis brud/gom kan tåle mosten. 

Start jeres forberedelser til polterabend i oversigten her på siden. I finder en bred samling af ting, som vil passe ind i rigtig mange programmer. Der er noget til alle årstider samt smag og behag.

Lad festlighederne begynde!

 
Nulstil filter
Søg
Viser 1-21 af 45 aktiviteter.

Minigolf hos Bowl'n'Fun/Maximum

Spil minigolf på lækre, indendørs baner i hele Jylland - fantastisk hyggelig aktivitet til din polterabend, familietur, date eller lignende.

Lasergame hos FunCenter Aalborg

Prøv Lasergame på den 1250m2 store indendørs bane hos FunCenter Aalborg

FunCenter Aalborg

Besøg Aalborg og sjoveste action og eventcenter med mere end 30 forskellige aktiviteter for personer i alle aldre!

FunCenter Escaperooms

Spændende escape rooms hos FunCenter i Aalborg - 6 indendørs og 1 udendørs.

Escaperoom hos Maximum Aalborg

5 sjove og udfordrende Escape rooms i Aalborg SV hos Maximum

Lækre smagninger med Smagning.com

Smagning.com er et team af eksperter der laver smagninger i topklasse over hele Danmark. Smagninger af Whisky, Gin, Rom, Cognac, Champagne m.m.

FunCenter Paintball

Spil painball på den 1250m2 store indendørs paintballbane hos FunCenter Aalborg.

Bowling hos Bowl'n'Fun

Spis, fest og spil bowling hos Bowl'n'Fun. Det er for både store og små. Centre i hele Jylland

Laserhero hos Bowl'n'Fun/Maximum

Indendørs lasergame baner mange steder i Jylland en supergod pris!

The Cube hos Maximum

Prøv det moderne Fangerne på Fortet Cube Challenge hos Maximum i Aalborg. 25 forskellige rum.

Ballonflyvning med Dreamballoon

Uforglemmelig ballonflyvning med DreamBalloon – Letter fra områder i hele landet.

Segway konkurrence hos TeamBattle

Prøv at køre segway med TeamBattle. Afholdes i København og hele landet.

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum

3-4-5 kamp hos Bowl'n'Fun/Maximum få en komplet og skræddersyet sjov dag med kolleger, venner og familie til en skarp pris!

Bartender på Heidis Bier Bar i Aarhus, København, Sønderborg og Aalborg

Få gommen eller bruden bag baren på Heidi´s Bier Bar i Aarhus, København, Sønderborg og Aalborg - Her lærer de at servere billige drinks og øl til resten af selskabet!

Prøv en spikeball-workshop

Lær at spille Spikeball med danmarksmesteren og landstræneren Aske Hammar - Spikeball er sjovt spil, der er nemt at gå til og hvor alle kan være med

Luksus whiskysmagning med Smagning.com

Kom til luksus whiskysmagning med prisvindende Smagning.com og smag 4-8 gode whiskyer serveret med gode anekdoter og en masse fif.

Murder Mystery Dinner med Midgaard Event

Middage med mordmysterier giver dit arrangement en helt særlig stemning. Afholdes over hele landet.

Opklar et mord med Lykke og Co.

Avanceret spil med skuespillere, special effekts og plot twists

Disc Golf Events

Bliv en haj til discgolf,  og lav en venskabelig turnering med kolleger, venner eller familie.  Disc Golf Events sørger for det hele, så I kan få en sjov oplevelse - i hele landet.

F16 simulator hos F16 Sim

Prøv en realistisk F16 simulator ved lufthavnen i Aalborg

Djævleræs med Motorsport Nordjylland

På Nysumbanen mellem Randers og Aalborg kan du prøve Zulus Djævleræs sammen med Motorsport Nordjylland